Δήμος ΟιχαλίαςΤοπικά Νέα

Δήμος Οιχαλίας: Ορκωμοσία νέας Δημοτικής Αρχής

H τελετή ορκωμοσίας της Νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Οιχαλίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μελιγαλά «ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ»

Κορυφώνονται και ολοκληρώνονται οι ζυμώσεις και το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ των νέων παρατάξεων και δημάρχων στα δημοτικά συμβούλια της Μεσσηνίας, αλλά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Κι αυτό γιατί, από σήμερα, ξεκινούν οι ορκωμοσίες των νέων δημάρχων, διαδικασία που θα κορυφωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Η αρχή γίνεται από το δήμο Οιχαλίας, όπου το βράδυ στις 8.00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ορκίζεται η νέα δήμαρχος και μοναδική γυναίκα πρώτη πολίτης, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, αλλά και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε ορκωμοσίες στους άλλους δήμους της Μεσσηνίας και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ, διαδικαστικά το θέμα κλείνει με τελευταίο το νέο δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, μαζί με το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 28 Αυγούστου στο Μέγαρο Χορού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button