Δήμος Οιχαλίας

Ο Δήμος Οιχαλίας προσκαλεί τις επιχειρήσεις του Δήμου να συμμετάσχουν στην Πελοπόννησος EXPO

Ο Δήμος Οιχαλίας προσκαλεί τις επιχειρήσεις του Δήμου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη δωρεάν συμμετοχή τους στην καθιερωμένη περιφερειακή έκθεση Πελοπόννησος EXPO από τις 16/11 έως 20/11 στο κτίριο Φραγκίστα, στη περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Ο Δήμος μας θα έχει φυσική παρουσία στην έκθεση με την δημιουργία περιπτέρου με σκοπό την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων και την ανάδειξη του πολιτισμού της περιοχής μας του.
Η έκθεση αφορά κυρίως επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους της ενέργειας – τεχνολογίας περιβάλλοντος – εναλλακτικών μορφών ενέργειας, του αγροτικού τομέα, των τροφίμων – ποτών, του οικιακού – επαγγελματικού εξοπλισμού – ανακαίνισης, των βιοτεχνικών δραστηριοτήτων, των υπηρεσιών υποστήριξης ΜΜΕ, του αυτοκινήτου – μοτοσυκλέτας – ποδηλάτου κλπ.
Για πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλέσετε εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα : 2724360320, 2724360322 (έως Τετάρτη 9/11) ή στο
Ε-mail : meligala@otenet.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button