Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Δήμος Πύλου-Νέστορος: Σύσκεψη για τα Ναυαρίνεια 2019

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος και η Επιτροπή Ναυαρινείων ζωντανεύουν για τρίτη συνεχή χρονιά, την ιστορική Ναυμαχία του Ναυαρίνου.

Σε σύσκεψη της Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/07/2019, στο γραφείο του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, συζητήθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Σειρά πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα εορτασμού της Εθνικής Επετείου με αποκορύφωμα την Αναπαράσταση της Ναυμαχίας στις 19 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Σάββατο, η οποία έχει πλέον καθιερωθεί ως το υπ’αριθμόν ένα πολιτιστικό γεγονός της περιοχής με τεράστια απήχηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το εθιμοτυπικό των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί με την καθιερωμένη Παρέλαση την Κυριακή 20 Οκτωβρίου που θα αποτελέσει και την αυλαία των εκδηλώσεων.

192 χρόνια μετά, αναβιώνουμε τις στιγμές που άλλαξαν τον ρού της ιστορίας και οδήγησαν στην σύσταση του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Εθιμοτυπίας, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στα τηλέφωνα 2723360211, 2723360202.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button