Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Πέντε νέοι υποψήφιοι με τη Χάιδω Παναγιωτοπούλου [εικόνες]

Πέντε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το συνδυασμό «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» ανακοίνωσε η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Αρβανίτη του Παναγιώτη, κατοίκου Κυπαρισσίας για την Δ.Ε Κυπαρισσίας. Ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης, είναι 35 ετών, παντρεμένος με την Ιωάννα Σοφιανοπούλου από τους Γαργαλιάνους, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και παραγωγός ελαιολάδου και στον ελεύθερο χρόνο του δραστηριοποιείται με την προώθηση και πώληση προϊόντων του ιδιωτικού τομέα.

Για την Δ.Ε Γαργαλιάνων την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Καναβού του Παναγιώτη, κατοίκου Γαργαλιάνων. Ο Κωνσταντίνος Καναβός, 42 ετών, σήμερα είναι γεωργός – οινοποιός, ενώ στο παρελθόν ήταν εποχικός πυροσβέστης επί 14 έτη. Γεννήθηκε στην Δ.Κ Μουζακίου Τριφυλίας και κατοικεί στους Γαργαλιάνους. Είναι παντρεμένος με την Ελισάβετ Τσουπάκη, τραπεζική υπάλληλο της Τράπεζας Πειραιώς Γαργαλιάνων, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Είναι μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων και είχε διατελέσει στο παρελθόν μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Για την Δ.Ε Κυπαρισσίας του Βασιλείου Αδαμόπουλου του Αναστασίου, κατοίκου Μουριατάδας Τριφυλίας. Ο Βασίλειος Αδαμόπουλος, 39 ετών είναι απόφοιτος του τμήματος ηλεκτρολόγων του ΕΠΑΛ, με επαγγελματική εμπειρία στον τομέα του από το έτος 2006 και εργάζεται σήμερα ως ηλεκτρολόγος στην ΔΕΔΔΗΕ.

Για την Δ.Ε Κυπαρισσίας, επίσης, την υποψηφιότητα της Ιωάννας Κάππα του Αθανασίου, κατοίκου Κυπαρισσίας. Η Ιωάννα Κάππα, 43 ετών, είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Αντωνόπουλο από το Χαλαζόνι Τριφυλίας με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Είναι Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ στο Α.Τ Τριφυλίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Χαλαζονιτών.

Και τέλος, γα την Δ.Ε Κυπαρισσίας της Κυριακής Καλλιάνη του Γεωργίου και της Μάρθας, κατοίκου Ελαίας Τριφυλίας. Η Κυριακή Καλλιάνη, 23 ετών, είναι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕ), του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής και Γαλλικής γλώσσας και επαγγελματική εμπειρία από την ηλικία των 18 ετών στη λογιστική και στη στατιστική. Είναι εθελόντρια στο πρόγραμμα «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας 2023»

Σχετικά Άρθρα

8 Σχόλια

  1. Πάμε Χάιδω δυνατά!!!! Καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή! Συγχαρητήρια σε όλους του υποψήφιους! Περιμένουμε και τις υποψηφιότητες των Φιλιατρών!

  2. Μπράβο. Εύγε πάμε δυνατά όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι χωρίς προγράμματα, χωρίς θέσεις, χωρίς προτάσεις για τον Δήμο. Μπράβο και στους άλλους υποψήφιους που λένε το ναι στο τίποτα από πλευράς προγραμματων

  3. Είδαμε το πρόγραμμα του Λεβεντάκη που ήταν όλα ψέματα….Από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς….

  4. Παρακολουθώ το πολιτικό γίγνεσθαι στην Τριφυλία, χωρίς άμεσο ενδιαφέρον, ούτε έμμεσο θα έλεγα, αλλά όσους υποψηφίους έχω δει με τους συνδυασμούς των ανταγωνιστών, οφείλω να ομολογήσω ότι αυτοί της μας Παναγιωτοπούλου εκπέμπουν μια υγεία και κάποια παιδεία

  5. Θερμά συγχαρητήρια. Το νέον για την Τριφυλία μας ερχεται, με νέες ιδέες και νέους ανθρώπους, με ταπεινότητα και χωρίς φανφαρισμούς.

  6. Συγχαρητήρια κα Χάιδω! Πάμε δυνατά! Ο κος Λεβεντάκης στάθηκε ανάξιος των περιστάσεων. Προσπαθήστε να βρείτε κανα δυο δυνατές υποψηφιότητες σε Φιλιατρά και Γαργαλιάνους και η εκλογή σας θα είναι ξεκάθαρη από την πρώτη Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button