Τοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Προγραμματισμός πρόσληψης έκτακτου προσωπικού στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Την ερχόμενη Τρίτη, 26-01-2021, και ώρα 13.00, συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας. Ανάμεσα στα θέματα προς συζήτηση είναι και ο προγραμματισμός πρόσληψης έκτακτου προσωπικού στην Υπηρεσία Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης κι έως την 5η-07-2021, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών και συγκεκριμένα την αντιμετώπιση του Κορωναιού COVID-19.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα απασχολήσουν την επιτροπή είναι:

  • Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού, Δήμου Τριφυλίας, Δ΄ τρίμηνο οικ. έτους 2020
  • Έγκριση των Πρακτικών που αφορούν την αξιολόγηση των Δικαιολογητικών Συμμετοχής, καθώς και την αξιολόγηση και βαθμολόγηση των Τεχνικών Προσφορών για την ανοικτή ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία άνω των ορίων «Ενεργειακή Αναβάθμιση και Αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο Κολυμβητήριο Κυπαρισσίας» και ορισμός ημερομηνίας και ώρας αποσφράγισης των ηλεκτρονικών (υπο)φακέλων των οικονομικών προσφορών
  • Έγκριση της αριθ. 1/2021 Μελέτης του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ (ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ)»
  • Έγκριση των Πρακτικών που αφορούν την αποσφράγιση των ηλεκτρονικών (υπο)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής – Τεχνική Προσφορά» και «Οικονομική Προσφορά» στο πλαίσιο διενέργειας της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης για την προμήθεια «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΟΔΩΝ (ΝΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ)»
  • Λήψη απόφασης επί αιτήματος της κ. Λύκου – Βλασοπούλου Άννας του Γεωργίου, σχετικά με αποζημίωσή της για τραυματισμό που υπέστη ύστερα από πτώση, λόγω ανύψωσης τσιμεντοπλακών σε πεζοδρόμιο της Δ.Ε. Φιλιατρών

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button