ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Δήμος Τριφυλίας: Προσωρινός ανάδοχος για την οδοποιία Κυπαρισσίας

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πέντε οικονομικοί φορείς

Η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας ενέκρινε το Πρακτικού Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Δημοτική Οδοποιία Κυπαρισσίας» εκτιμώμενης αξίας 193.152,54 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%). Σύμφωνα με αυτό, προσωρινός ανάδοχος είναι ο οικονομικός φορέας ΤΖΙΚΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΔΕ, με ποσοστό έκπτωσης 46,03%, επί του προϋπολογισμού της μελέτη.

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», Σταματία Αλεξοπούλου, είπε σχετικά: «Ψηφίζω υπέρ της εισήγησης κι ελπίζω η Επιτροπή Διαγωνισμού να τα εξέτασε όλα αναλυτικά και η εισήγησή της να είναι σύμφωνα με την νομοθεσία, γιατί γίνονται πολλές προσφυγές και ακυρώσεις αποφάσεων του Δήμου Τριφυλίας, είτε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση είτε από την Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ)».

Με τη σειρά του ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΤΡΙΦΥΛΙΑ Συνεχίζουμε», Γιάννης Μερκούρης, τόνισε: «Ψηφίζω υπέρ. Όμως, είναι γνωστό ότι την 30ή Ιουνίου 2021 εκδικάζεται στην ΑΕΠΠ μια προσφυγή κατά απόφασης της Ο.Ε. και έχει σχέση με την προμήθεια ασφαλτικών. Νομίζω ότι έπρεπε να περιμένουμε το αποτέλεσμα αυτής της εκδίκασης, λίγες ημέρες υπολείπονται». Η Ο.Ε. αποφάσισε ομόφωνα:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button