Πολιτική

Δήμος Τριφυλίας: Eπανεμφάνιση της αυτοδιοικητικής κίνησης 4A

Την εκτίμηση ότι ο «Δήμος Τριφυλίας δεν είναι ζωολογικό πάρκο» και ότι «οι ικανοί δεν χρειάζονται πατερίτσες» εννοώντας τα κόμματα, προέβη με δυναμική του παρέμβαση ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης που εκπροσωπεί την οργανωτική ομάδα της 4A – η οποία είχε να εμφανιστεί καιρό – κ.Γιώργος Διαμάντης.

Στην ανοιχτή επιστολή του ο πολιτικός μηχανικός μιλά για αυτόνομα κάθοδο στις εκλογές τονίζοντας ότι «Μια χαρά και δυο τρομάρες!

Πότε θα καταλάβουμε,

Πότε θα συνειδητοποιήσουμε,

Ότι πρέπει στις Δημοτικές εκλογές να βγάζουμε το <<κομματικό φέσι>> που μας έχουν φορέσει οι ανεπαρκείς φτηνοπολιτικάντηδες και μας πηγαίνουν <<χεράκι-χεράκι>> όπου αυτοί γουστάρουνε…!»

Στην συνέχεια ο κ. Διαμάντης σχολιάζει τα δημοσιεύματα του τόπου λέγοντας ότι «ήδη έχει αρχίσει ο Τύπος και οι αναμένοντες κομματικό χρίσμα,να κατηγοριοποιούν τους πολίτες της Τριφυλίας σε Νεοδημοκράτες-Συριζαίους-Πασόκους-Αριστερούς-Κεντρώους, «τα πρόβατα με τα πρόβατα και οι λύκοι με τους λύκους κλπ».

Ο Δήμος δεν είναι ζωολογικό πάρκο.
Δεν υπάρχουν δηλαδή προσωπικότητες που έχουν τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα (ανεξαρτήτως πολιτικού προσανατολισμού) για να Συγκροτήσουν

Μια Νέα ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ;

Δεν υπάρχουν λοιπόν,άτομα ικανά που να μπορούν να εγγυηθούν τη σωστή διαχείρηση των απαιτήσεων της εξέλιξης,της οργάνωσης και της προβολής του Δυναμικού ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ;

Γιατί πρέπει να τρέχουμε πίσω από τους κομματικά καπελωμένους,που θέλουν την προσωπική προβολή,για να κολακέψουν τα κομματικά αφεντικά;

Για ποιό λόγο λοιπόν να δίνουμε χώρο σε ένα πολιτικό σύστημα που παραπαίει προσπαθώντας να σώσει τη κομματική του συνοχή και να πιαστεί από τη σανίδα των αυτοδιοικητικών εκλογών για να διατηρήσει το κεφαλάκι του έξω από τη παλίρροια της λα’ι’κής οργής και απαξίωσης;»

ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Παράλληλα επισημάνει ότι η ομάδα του «4A προτίθεται να συμμετάσχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αυτόνομη και ανεξάρτητη γιατί θεωρεί και πιστεύει ότι θα συγκεντρώσει ανεξάρτητες, ικανές προσωπικότητες που έχουν την ικανότητα και τη θέληση, τη γνώση και τη διάθεση για την συμμετοχή, στην εφαρμογή των προτάσεων για τις ανάγκες της δημοτικής εξέλιξης.»

Και καταλήγει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι στραβός ο γιαλός απλά στραβά αρμενίζουμε τόσα χρόνια. Στο τιμόνι λοιπόν, Ικανός τιμονιέρης να ισιώσει τη πορεία προς την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Περιμένουμε τον κάθε άσχετο να μας δώσει το δαχτυλίδι της διαδοχής;
Ξεκολλήστε από το κομματικό ρωγοβύζι,Απογαλακτιστείτε γιατί Να τα αποτελέσματα τόσα χρόνια:

<<Μια χαρά και δυο τρομάρες>>.

ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ» σημειώνει…

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button