Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Δήμος Πύλου-Νέστορος: Με προσωρινή διαταγή συνεχίζουν να εργάζονται οι 16 συμβασιούχοι στην καθαριότητα

Στη δουλειά τους επέστρεψαν, έστω και προσωρινά, 16 εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας και τα απορριμματοφόρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας για διατήρηση της προσωρινής διαταγής που έχει εκδοθεί και με την οποία διατάσσεσαι ο Δήμος να συνεχίσει να απασχολεί τους συγκεκριμένους εργαζομένους έως την έκδοση της τελικής δικαστικής απόφασης.

Τα 16 αυτά άτομα εργάζονται με ατομικές Συμβάσεις Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου. Τον Απρίλιο του 2018 κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα, καθώς δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις τους που είχαν λήξει. Τότε με προσωρινή διαταγή επέστρεψαν στην εργασία τους, μέχρι τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων. Όμως, έκτοτε η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων έχει αναβληθεί πολλές φορές και μέχρι να ορισθεί η ημερομηνία και να συζητηθούν, οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να εργάζονται στο Δήμο με την προσωρινή διαταγή.

 

[πηγή]

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button