Αθλητικά

Δείτε τι αυτοκίνητο πήρε μετα την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Παπασταθόπουλος!

Ο 32χρονος στοπερ… έπιασε λιμάνι, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τους «ερυθρολεύκους». Η δεύτερη θητεία του στην Ελλάδα τον βρήκε και με ένα νέο αυτοκίνητο. Δείτε ποιο είναι αυτό.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι εδώ και λίγες ώρες ο διεθνής στόπερ Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με τους «ερυθρολεύκους».

Ο επαναπατρισμός του 32χρονου άσου σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους των Πειραιωτών, καθώς έχει υπηρετήσει σε κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης, όπως είναι η Μίλαν, η Ντόρτμουντ και η Άρσεναλ.

Η δεύτερη θητεία του Παπασταθόπουλου στην Ελλάδα θα τον βρει με ένα καινούριο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα με ένα Renault Captur.

Η Renault Greece γνωστοποίησε την παράδοση του μοντέλου στον Σωκράτη, μέσω δημοσίευσης στην επίσημη ιστοσελίδας της στο facebook.

“Renault & Olympiacos FC συνεχίζουν τις διαδρομές προς την επιτυχία! O Ευρωπαίος Σωκράτης Παπασταθόπουλος με το Ευρωπαϊκό Best Seller & Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2021 για την Ελλάδα!”, αναγραφόταν στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Η Renault αποτελεί επίσημο χορηγό της ομάδας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και στο πλαίσιο αυτό, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρείας.

newsauto.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button