Πελοπόννησος

Δείτε το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο της Πελοποννήσου πόλο έλξης για πολλούς celebrities – Δείτε ποιο είναι! [βίντεο – εικόνες]

Στην είσοδο της πόλης του Γυθείου στέκει εγκαταλελειμμένο πια ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα που όταν δημιουργήθηκε είχε σκοπό να αποτελέσει το διαμάντι της Λακωνίας.

Κάποιοι μάλιστα λένε πως αυτό το συγκρότημα θα αποτελούσε το Costa Navarino της Λακωνίας.

Hotel Lakonis: Ο εγκαταλελειμμένος παράδεισος που κάποτε έκανε διακοπές η Angelina Jolie
UPDRONES

Στα λίγα χρόνια που λειτούργησε αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς celebrities, τόσο του εξωτερικού όσο και της εγχώριας showbiz, με σημαντικότερους από αυτούς την διάσημη ηθοποιό Angelina Jolie και τον κορυφαίο σκηνοθέτη James Cameron.

Hotel Lakonis: Ο εγκαταλελειμμένος παράδεισος που κάποτε έκανε διακοπές η Angelina Jolie
UPDRONES

Το ξενοδοχείο των 100 δωματίων συνήθιζε να εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές παροχές και την τεράστια –βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία- παραλία του που προσέφερε μαγευτική θέα στη θάλασσα.

Παραγωγή Up Drones

πηγή πληροφοριών : newsit.gr

*Να σημειωθεί ότι έχει βρεθεί επενδυτής και ήδη έχει αρχίσει η ανακατασκευή του με σοβαρές προδιαγραφές και όλοι στο Γύθειο το περιμένουν με ανυπομονησία!

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Το αιώνιο σαράκι της πατρίδας μας αγαπητοί αναγνώστες ” Η διχόνοια” η φαγομα’ρα και ο διαχωρισμός των συμπολιτών μας σε κομματικές δοξασίες που έχουν σαν αποτέλεσμα την παρασιτική πορεία της χώρας εδώ και πολλά Χρόνια!!! Αγνοήσετε τα σχόλια και τα πιστεύω των “αρρώστων” συμπολιτών μας και προχωρήστε μπροστά !!! Το οφείλουμε στην Ελλάδα μας, στις οικογένειες και στα παιδιά μας, Το οφείλουμε σε Εκείνους που έδωσαν την Ζωή τους για την Ελευθερία και τα ιδεώδη της Πατρίδας μας! Η οικογένεια καί η πιεσμένη οικονομικά κοινωνική ομάδα κράτησε και συνεχίζει να κρατά όρθια την Ελληνική κοινωνία με ψυχή και τόλμη. Πρέπει να αγνοήσουμε τις σκιές και όλα τα αρνητικά, πάρτε ενέργεια από τον ήλιο και την ομορφιά της Ελλάδας, προχωρήστε μπροστά, ενωθείτε και αναδείξετε ην Υπέροχη Λακωνική ομορφιά!!! Δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από τίς άλλες χώρες!!! Υπερέχουμε σε ψυχή και πνεύμα !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button