Τοπικά Νέα

Δημοπρασίες για καντίνες και ξαπλώστρες στην Τριφυλία

Στις 20 Ιουνίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00.π.μ. έως 10:40 π.μ. στο Δημοτικό κατάστημα Κυπαρισσίας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, θα γίνουν οι δημοπρασίες για την εκμίσθωση αιγιαλού από το Δήμο Τριφυλίας για την τοποθέτηση καντινών και για ξαπλώστρες – ομπρέλες για το χρονικό διάστημα έως την 31.12.2025.

Σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας, η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα στην “Διαύγεια” όπου καθορίζεται και το ελάχιστο τίμημα εκκίνησης για κάθε θέση παραχώρησης, από τις συνολικά 19 θέσεις την Τρίτη 20 Ιουνίου θα δημοπρατηθούν οι 7 θέσεις:

Να σημειωθεί ότι για τις θέσεις:
1. «ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΣ 1» με χρήση Καντίνα
2. «ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΣ 1» με χρήση Ομπρέλες – Ξαπλώστρες
3. «ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΣ 2» με χρήση Καντίνα
4. «ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΣ 2» με χρήση Ομπρέλες – Ξαπλώστρες η παραχώρησή τους θα γίνει αποκλειστικά μέσω της διαδικασίας των ηλεκτρονικών δημοπρασιών, που διενεργείται από την Κτηματική Υπηρεσία Μεσσηνίας. Η διαδικασία δημοπρασίας, οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις της και κάθε αναγκαία λεπτομέρεια ρυθμίζονται με την απόφαση του Υπουργού Οικονομικών της παρ. 2α του άρθρου 13 του Ν. 2971/2001.

Για τις θέσεις Καρτελάς (καντίνα – ξαπλώστρες), Σεργιάνι (καντίνα – ξαπλώστρες), Μπούκα (καντίνα), Αϊ – Γιαννάκη (καντίνα), Βουνάκι (καντίνα  εκτός αρχαιολογικού χώρου), Χρυσή Άμμος (ξαπλώστρες – θαλάσσια μέσα), Λαγκούβαρδος (θαλάσσια μέσα) και Στόμιο (καντίνα – ξαπλώστρες) δεν έγινε ο καθορισμός όρων διακήρυξης από την Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας. Σύμφωνα με ενημέρωσή μας το επόμενο διάστημα θα δημοπρατηθούν και αυτές, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε το πότε ακριβώς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button