Τοπικά Νέα

Δημοσκόπηση-μυστήριο για τον Δήμο Τριφυλίας με 11 ονόματα υποψηφίων στο ερωτηματολόγιο

Εταιρεία δημοσκοπήσεων διενεργεί τηλεφωνικό γκάλοπ  για το ποιόν θα ψηφίσουν οι Τριφύλιοι ως Δήμαρχο Τριφυλίας στις εκλογές του Μαΐου του 2019

Πολλοί είναι εκείνοι σε όλες τις περιοχές της Τριφυλίας που δέχονται από χθες τα τηλεφωνήματα με ένα ερωτηματολόγιο το οποίο ξεκινά από το κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι από τη συνένωση του Δήμου, ποια θεωρούν ως σημαντικότερα πρόβλημα, ποιος ευθύνεται για τις καθυστερήσεις στο έργο του Αλιευτικού Καταφυγίου Μαραθόπολης και του έργου των δικτύων του Φιλιατρινού Φράγματος, από ποια τοπικά μέσα ενημερώνονται (εφημερίδες, κανάλια, ηλεκτρονικό τύπο) και… πως κρίνουν το έργο του νυν Δημάρχου Τριφυλίας.

Αμέσως μετά το ερωτηματολόγιο περνά στο ζουμί, καθώς ο δημότης – ψηφοφόρος καλείται να πει ποιόν θα ψηφίσει μεταξύ 11 υποψήφιων δημάρχων.

Η σειρά των ονομάτων, όπως ρωτήθηκε αναγνώστης του gargalianoionline.gr, ήταν η εξής:

Παναγιώτης Κατσίβελας

Περικλής Μαντάς

Κώστας Κόλλιας

Στάθης Ανδρινόπουλος

Σαράντος Κουκούμης

Γιάννης Αδρακτάς

Παναγιώτης Τσίγγανος

Μαρία Πανουσιοπούλου

Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Ιωάννα Μαραβελή

Γιώργος Λεβεντάκης

Ακολουθούν ερωτήσεις για το ποιος θεωρείται ικανός για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ποιους, από μια λίστα υποψηφίων, θα ψήφιζε για βουλευτές από τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, για το τι ψήφισε ο ερωτώμενος στις τελευταίες εθνικές εκλογές καθώς και για το τι θα ψηφίσει στις επόμενες εθνικές εκλογές και τέλος σε ποια δημοτική ενότητα του Δήμου Τριφυλίας ψηφίζει.

Το ερωτηματικό που προκύπτει είναι από ποιόν έχει παραγγελθεί η συγκεκριμένη έρευνα και εάν τα αποτελέσματα αυτής δημοσιευθούν… Επιπλέον, αυτό που προκύπτει, από την ονοματολογία, είναι πως η δημοσκόπηση, η οποία γίνεται ΜΟΝΟ στην περιοχή της Τριφυλίας, φαίνεται να γίνεται από τον “γαλάζιο” χώρο καθώς τα περισσότερα ονόματα -9 από τα 11- προέρχονται από το συγκεκριμένο χώρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button