Πολιτική

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ 4 οι σίγουρες υποψηφιότητες

Τέσσερις είναι μέχρι τώρα οι σίγουρες υποψηφιότητες για το Δήμο Πύλου – Νέστορος. Υποψήφιοι δήμαρχοι αναμένεται να είναι, όπως έχουν ανακοινώσει, ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης, ο επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας Ηλίας Κανάκης, η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης (παράταξη του ΚΚΕ) Σοφία Αποστολοπούλου και ο πρώην αντιδήμαρχος Πύλου – Νέστορος και Μεθώνης Τάκης Καρβέλας. Από το χώρο της Ν.Δ. προέρχονται ο Δ. Καφαντάρης και ο Τ. Καρβέλας, ενώ ο Ηλ. Κανάκης από το χώρο της Κεντροαριστεράς, αν και οι συνδυασμοί τους αναμένεται να είναι πολυσυλλεκτικοί και να έχουν πρόσωπα πέρα από κομματική προτίμηση ή ένταξη των επικεφαλής τους. Ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος δήμαρχος φέρεται να έχει εκφράσει ο Δημήτρης Βρεττάκος, πρώην γ.γ. Εμπορίου (στην πρώτη κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, 2004 – 2005) και γιος του αείμνηστου δημάρχου Πύλου Γιάννη Βρεττάκου.
Προτάσεις για να θέσει υποψηφιότητα φαίνεται να έχει δεχθεί ο πρώην βουλευτής – στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας Θανάσης Πετράκος (ενδέχεται να είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου της ΛΑΕ, μαζί με τον Σταύρο Χρυσαδάκο).
Γ.Σ στην Ελευθερία

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Στηρίζουμε τον Ηλία Κανάκη
    Ένα άνθρωπο με όραμα και όρεξη για δουλειά
    Ενα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο που γνωρίζει τα προβλήματα και μπορεί να δώσει λύσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button