ΠολιτικήΤοπικά Νέα

Δημοτικές εκλογές: «Παρών» δηλώνει ο Γιώργος Λεβεντάκης και “Έτοιμος να αλλάξει την Τριφυλία”

“Να διώξουμε μία ανίκανη, μία ανέντιμη, μία ανήθικη Δημοτική αρχή”

Με σημερινή επιστολή του ο Γιώργος Λεβεντάκης δηλώνει ότι είναι παρών στέλνοντας μήνυμα σε αυτούς που διαδίδουν το αντίθετο. Έτσι, έπειτα από την προχθεσινή επιστολή η οποία αφορούσε την υποβάθμιση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Φιλιατρά, σήμερα επανήλθε με μια επιστολή όπου στέλνει το δικό του πολιτικό μήνυμα προς όλους τους πολίτες της Τριφυλίας.

Στην επιστολή του με τίτλο «Έτοιμοι να αλλάξουμε την Τριφυλία» αναφέρει τα εξής:

Η Τριφυλία έχει βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε δυσκολίες και όμως κάθε φορά έβρισκε το τρόπο να προχωρήσει. Κάθε γενιά έβρισκε τη δύναμη να αφήσει κάτι μεγαλύτερο στην επόμενη. Σήμερα βρισκόμαστε ξανά σε μία τέτοια στιγμή, που πρέπει να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε. Που πρέπει να ξαναμπούμε σε ένα δρόμο ανάπτυξης με σταθερότητα, με ασφάλεια, με συνεννόηση. Γιατί τώρα που η Ελλάδα αλλάζει, τώρα είναι η στιγμή. Ή θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας ή θα αφήσουμε την ιστορία να μας γυρίσει την πλάτη.

Είναι πολύ άσχημο να μιλάω με συμπολίτες μου και από τη ματιά τους να καταλαβαίνω την μη ύπαρξη οράματος για αυτό τον τόπο. Τα αποτελέσματα της απερχόμενης δημοτικής αρχής τα διαπιστώνετε στην καθημερινότητα σας. Οικονομικός μαρασμός, καμία προοπτική ανάπτυξης καθώς και πλήρη αδιαφορία. Έχω σκοπό το επόμενο χρονικό διάστημα να σας πω όλη την αλήθεια για το που πηγαίνει ο τόπος μας χωρίς δισταγμό, όπως έμαθα να κάνω πάντα. Αυτός είμαι και το ξέρετε. Πριν πέντε χρόνια σας πλαστογράφησαν-υποσχέθηκαν ένα μέλλον που δεν υπήρξε ποτέ. Έφτιαξαν προσδοκίες που δεν ακουμπάγανε την αλήθεια.

Μία νέα εποχή έρχεται. Αν θέλουμε να βοηθήσουμε το τόπο μας αυτές τις δύσκολες στιγμές, αρκεί να ενστερνιστούμε αυτές τις τρεις λέξεις: σιγουριά, αυτοπεποίθηση, ελπίδα, όταν οι σειρήνες οι άλλες κινδυνολογούν. Οι πολίτες της Τριφυλίας ξέρουν ότι τα μεγαλύτερα γυρίσματα της ιστορίας δεν έρχονται από μόνα τους. Δίνονται με μάχες και αυτή η μάχη έφτασε. Για μία Τριφυλία που δεν θα μας χωρίζουν τα συνθήματα, αλλά θα μας ενώνουν τα οράματα. Χρειάζεται να δώσουμε την ευκαιρία στους πιο άξιους και παραγωγικούς. Πιστεύω απόλυτα στον αστείρευτο πλούτο αυτού του τόπου και στη νέα μας γενιά. Μην επιτρέψετε στο φόβο και στο αδιέξοδο να νικήσουν την ελπίδα. Έχουμε αναγεννηθεί πολλές φορές από τις στάχτες, το ίδιο θα πράξουμε και τώρα. Θα αγωνιστούμε έτσι ώστε το 2019 να γίνει η χρονιά της μεγάλης ανατροπής. Να διώξουμε μία ανίκανη, μία ανέντιμη, μία ανήθικη Δημοτική αρχή.

Από εμένα θα ακούσετε μόνο αλήθειες. Τέλος οι ψεύτικες υποσχέσεις. Πρώτα η Τριφυλία και οι πολίτες της, πάνω από το οποιοδήποτε κομματικό συμφέρον. Το οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα που θα σας καταθέσω – παρουσιάσω στο άμεσο μέλλον, θα είναι ρεαλιστικό, αξιόπιστο και κοστολογημένο. Θα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Τριφυλίας και όχι επιλεκτικά. Όπου το Δημόσιο ήθος θα είναι το στοίχημα που πρέπει να καθημερινά να κερδίζουμε. Δεν με ενδιαφέρουν οι λεπτές ισορροπίες και οι συσχετισμοί. Είμαι περήφανος που είμαι πολίτης αυτού του τόπου. Βάζω πάνω από όλα το συμφέρον του τόπου μας, όλα τα υπόλοιπα έπονται. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο άλμα στο μέλλον γιατί αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε καλύτερα.

Σας καλώ όλους κοντά μου γιατί ήρθε η ώρα της μεγάλης αλλαγής, της ελπίδας, της αναγέννησης αυτού του τόπου. Μαζί θα ανασυγκροτήσουμε την Τριφυλία μας. Μαζί θα την ξαναφέρουμε στην κορυφή κάνοντας έργα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. Όνειρο μου να δώσω ελπίδα σε κάθε πολίτη αυτού του τόπου για μία καλύτερη Τριφυλία. Σε αυτό το ταξίδι αξιοπρέπειας, ήθους, δημοκρατίας και κοινωνικής προσφοράς ο δρόμος άνοιξε. Μαζί θα τον προχωρήσουμε, θα ξαναβρούμε την ελπίδα, θα ξαναγίνουμε η ελπίδα της Τριφυλίας και μαζί θα φτιάξουμε την Τριφυλία της καρδιά μας.

Τριφυλία Μεσσηνίας, 13 Ιανουαρίου 2019

Μετά τιμής,

 

Γεώργιος Λεβεντάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Μακρυά από χρίσματα και τοπικές οργανώσεις και θα είσαι ο επόμενος. Τα κοράκια της τοπικής προσπαθούν ακόμη να βρουν τον επόμενο που θα ρουφήξουν τον αιμα…

    1. ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΊ ΕΙΝΑΙ. ΩΡΑΙΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΕΧΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΊΣΑΜΕ ΔΗΝΑΡΧΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ FACEBOOK

    2. Ενώ οι προηγούμενοι και η τωρινή Δημοτική αρχή ασχολούνται με τοπο? Επίσης πες μας ποιον υποστηρίζεις Κατσιβελα ή Ανδρινοοουλο? Ο Λεβεντακης έχει δείξει μέσα από τη δουλειά του και τη πορεία του ποιος είναι και δε μασάει τα λόγια του. Αυτά που λες είναι αερολογίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button