ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Διάρρηξη οικίας στους Γαργαλιάνους – Οι ιδιοκτήτες ήταν στην πλατεία για τους παραδοσιακούς χορούς!

 

diarriktes-kleftes-dyo


Το χθεσινοβραδινό Αντάμωμα Παιδικών Ομάδων Παραδοσιακού Χορού στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων…έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη για τους ιδιοκτήτες οικίας στην περιοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων.

Την απουσία των ιδιοκτητών από οικία, που βρίσκεται στην περιοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων, και συγκεκριμένα στη γνωστή στροφή που βρίσκοντοαι τα πλατάνια, εκμεταλλεύτηκαν άγνωστοι δράστες χθες, Κυριακή 2 Ιουλίου, το βράδυ κάπου μεταξύ 9.00 μ.μ. και 12.00 π.μ. στους Γαργαλιάνους και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Ο δράστης ή οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στην οικία αφού διέρρηξαν το παράθυρο της οικίας. Οι ιδιοκτήτες όταν επέστρεψαν βρήκαν το σπίτι κυριολεκτικά άνω κάτω, με πράγματα πεταμένα στο πάτωμα ενώ αμέσως ειδοποίησαν το Α.Τ. Γαργαλιάνων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button