Δήμος Πύλου - Νέστορος

Διαβούλευση για το δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων στην Κορώνη

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει διαβιβασθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκησης Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου έγγραφό της, για δημοσιοποίηση, διαβούλευση και γνωμοδότηση, φάκελος μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Μελέτη των δικτύων αποχέτευσης λυμάτων Κορώνης και της ΕΕΔΛ Κορώνης, Π.Ε. Μεσσηνίας» της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τα παρακάτω στοιχεία:

  • Φορέας του έργου ή της δραστηριότητας: «Δήμος Πύλου – Νέστορος»
  • Ημερομηνία έναρξης και λήξης της δημόσιας διαβούλευσης: από 23 – 07 – 2021 έως 21 – 08 – 2021
  • Ημερομηνίες έναρξης και λήξης της προθεσμίας για την κατάθεση των απόψεων του ενδιαφερόμενου κοινού: από 23 – 07 – 2021 έως 21 – 08 – 2021

Με ανακοίνωσή του ο Περιφερειάρχης Παν. Νίκας «καλεί το κοινό να ενημερωθεί και το ενδιαφερόμενο κοινό να εκφράσει τις απόψεις του, καθώς και την/τις Επιτροπή/ές Ποιότητας Ζωής, την/τις Δημοτική/ές Επιτροπές Διαβούλευσης και τα Συμβούλια Τοπικής ή Δημοτικής Κοινότητας να εκφράσει/ουν την γνώμη του/ους».

Πληροφορίες: κ. Γ. Ξυράφας, ΟΔΕ – τηλ: 2710 221020
Σύνδεσμος Ιστοσελίδας, όπου γίνεται η δημοσίευση της ανακοίνωσης: www . ppel . gov . gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button