ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Διαγωνισμός 40.000€ για τη συντήρηση του κεντρικού αγωγού ύδρευσης του Συνδέσμου Ύδρευσης “Καπετάν Τέλος Άγρας”

Συνοπτικός διαγωνισμός πραγματοποιείται από το Σύνδεσμο Ύδρευσης Καπετάν Τέλος Άγρας για τη συντήρηση και αποκατάστασης βλαβών κεντρικού αγωγού , για τις ανάγκες όλων των δημοτικών ενοτήτων που υδρεύονται από τον Σύνδεσμο.
Για τη διενέργεια των εν λόγω εργασιών, την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Κατάστημα των Φιλιατρών (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), θα διεξαχθεί συνοπτικός διαγωνισμός επιλογής αναδόχου με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής ανά είδος.
Το Τμήμα Μελετών & Εκτέλεσης Έργων της Δ/νσης Τεχνικών του Δήμου Τριφυλίας συνέταξε την αριθ. 50/2018
Τεχνική Μελέτη, η οποία περιλαμβάνει και το σχέδιο της διακήρυξης και ζητά την έγκριση των τεχνικών  προδιαγραφών καθώς και τον καθορισμό των όρων του εν λόγω διαγωνισμού.
Ο προϋπολογισμός δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 40.762,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%), θα βαρύνει τον κωδικό εξόδου Κ.Α. 25.7336.03 του προϋπολογισμού Συνδέσμου Ύδρευσης καπετάν Τέλος Άγρας, οικ. έτους 2018.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button