Κόσμος

Διαδηλωτές περιέλουσαν με μπογιά και κούρεψαν δημοσίως γυναίκα Δήμαρχο στη Βολιβία (Photos/Video)

Τις τελευταίες μέρες η λατινική Αμερική είναι ένα καζάνι που βράζει. Εκτός από τη Χιλή και τον ισημερινό και στη Βολιβία, υποστηρικτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης συγκρούονται άγρια στους δρόμους.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου δείχνει τη δήμαρχο μιας μικρής πόλης της Βολιβίας να βρίσκεται στη μέση του όχλου. Την βρίζουν την χτυπάνε και την φτύνουν. Νωρίτερα την είχαν ακινητοποιήσει και της είχαν κουρέψει δια της βίας τα μαλλιά. Την περιέλουσαν με κόκκινη βενζίνη και την περίφεραν δεξιά και αριστερά. Όλη την ώρα την έβριζαν και της φώναζαν ότι είναι δολοφόνος. Οι διαδηλωτές την κατηγορούν για 2 θανάτους ανθρώπων που είχαν λάβει μέρος σε προηγούμενες αντικυβερνητικές διασηλώσεις.  

H δήμαρχος, Patricia Arce που ανήκει στο κυβερνών κόμμα Mas κατάφερε κάποια στιγμή να διαφύγει από τον όχλο και να τρέξει μέσα σε ένα αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει προστασία. Το πλήθος δεν έφευγε μέχρι που η δήμαρχος έγραψε σε ένα χαρτί στα γόνατα της, την επιστολή παραίτησης της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button