ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Διακήρυξη διαγωνισμού 164.980 ευρώ για τη δημοτική οδοποιία Δ.Κ. Γαργαλιάνων

Ο Δήμος Τριφυλίας προκηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το έργο που αφορά τη “Δημοτική Οδοποιία Γαργαλιάνων”. Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 164.980,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 133.048,39 € ΦΠΑ: 31.931,61€). Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 4 ημερολογιακούς μήνες, ενώ η σύμβαση θα ανατεθεί με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς με βάση την τιμή.

Προθεσμία παραλαβής προσφορών και διενέργεια διαγωνισμού

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 09/12/2020 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00. Ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 11/12/2020 , ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr

Περιγραφή και ουσιώδη χαρακτηριστικά του έργου

Αντικείμενο του έργου είναι ασφαλτοστρώσεις και αναπλάσεις πεζοδρομίων στη πόλη των Γαργαλιάνων και στις τ.κ Μαραθόπολης και Πύργου , όπως αυτές αναφέρονται στον προϋπολογισμό της υπ’ αρ. 55/2020 μελέτης και σύμφωνα με τις οδηγίες της επιβλέπουσας υπηρεσίας.

Αναλυτικά οι εργασίες, σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση:

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button