Δήμος Καλαμάτας

Διακοπή νερού στην Καλαμάτα: Ζήτησαν την παραίτηση του προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης – Σφοδρή κριτική στον δήμαρχο

Ο Σύνδεσμος Ύδρευσης στα σχεδόν τέσσερα χρόνια της θητείας της δημοτικής αρχής έχει αλλάξει τέσσερις προέδρους! Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή το ρόλο του Συνδέσμου, από τον οποίο αμείβονται τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρός του, που είναι δημοτικοί σύμβουλοι. Αυτό τόνισε ο Δημήτρης Φαββατάς το απόγευμα της Τρίτης, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, και ζήτησε την παραίτηση του Κώστα Αθανασόπουλου για τη διακοπή της υδροδότησης της Καλαμάτας. Την παραίτηση του προέδρου ζήτησε και Σταμάτης Μπεχράκης, επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

Ο Δημήτρης Φαββατάς σχολίασε ότι η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, αντιμετωπίζει επικοινωνιακά το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε με τη διακοπή της υδροδότησης, βγαίνοντας φωτογραφίες μέσα στη δεξαμενή που υπέστη βλάβη αλλά ως προς την ουσία δεν έκανε τίποτα για προλάβει αυτό και άλλα προβλήματα. Αντίθετα, συνέχισε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, ο δήμαρχος άλλαξε τέσσερις προέδρους στο Σύνδεσμο ψάχνοντας όχι τον καλύτερο αλλά μοιράζοντας αξιώματα και μισθούς στους συμβούλους του. Ακόμη αναφέρθηκε και στον προηγούμενο δήμαρχο και νυν περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, τονίζοντας ότι και εκείνος αντιμετώπισε τον Σύνδεσμο με τον ίδιο τρόπο και μάλιστα υπήρξε περίοδος που προσπαθούσε να τον καταργήσει.

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου παρουσιάστηκε έγγραφο του προϊσταμένου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Συνδέσμου, από τις 24 Μαρτίου, στο οποίο καταγράφονται έργα που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν για να μην κινδυνεύσει η υδροδότηση της περιοχής.

Ο Δημήτρης Φαββατάς τόνισε ότι για το έγγραφο αυτό έπρεπε να έχει ενημερωθεί το Διοικητικό Συμβούλιο και να έχει συζητήσει σχετικά, ενώ ο Σταμάτης Μπεχράκης ανέφερε ότι ο πρόεδρος του Συνδέσμου πρέπει να παραιτηθεί γιατί δεν έφερε στο Συμβούλιο ποτέ θέμα ιεράρχησης των αναγκών που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Σύνδεσμος.

Στ.Μ. kalamatajournal.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button