ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Διακοπή νερού στην Κυπαρισσία

Διακοπή υδροδότησης στην Δ.Κ. Κυπαρισσίας, στην περιοχή της Άνω πόλης είναι σε ισχύ από το πρωί, λόγω βλάβης σε αγωγό ύδρευσης.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. ενημερώνει πως η διακοπή θα διαρκέσει ως την αποκατάσταση της βλάβης.

Σχετικά Άρθρα

13 Σχόλια

  1. Ντροπή σας…
    Απο το πρωί μέχρι τωρα δεν εχουμε νερό..
    Ο Αντιδήμαρχος ομως πίνει τα τσίπουρα του σρην πλατεία.
    Κουράστηκε σήμερα.
    Και πάλι ντροπή σας ανίκανοι.

  2. Αυτό δεν έχει ξανά συμβεί!!!! Είστε τραγικοί!!!!! Η ώρα είναι έξι το απόγευμα και είμαστε χωρίς νερό από τις έντεκα το πρωί!!!!! Εν έτη 2023 δεν θα έπρεπε να έχετε βάλει δεξαμενή στην Κυπαρισσία για να διαφυλαχθεί τουλάχιστον η κατανάλωση σε ευπαθείς ομάδες και για την τουαλέτα βρε!!!!…. Άλλα έλεγε ο Λεβεντακης και τίποτα δεν έκανε…. Ντροπή και μόνο!!!!!

  3. Κύριε Δήμαρχε 10.40 έχει πάει και δεν έχουμε δει ακόμη σταγόνα νερό στην Πάνω Πολη. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΊΛΑ
    Θα έχουμε λέει αύριο ισως μέχρι το μεσημεράκι
    Τι να πει κανείς
    Πάτε και σε εκλογές
    Υ. Γ. Είσαστε ψηλά εσείς μας είπαν
    Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε;
    Να μεταφερουμε το σπίτι μας στη θάλασσα;

  4. Τραγικοί τραγικοί τραγικοί….. Δώδεκα το βράδυ και δεν έχουμε ακόμα νερό! Και η ξεφτίλα σας ???? Δεν έχετε καν ενημερώσει τι συμβαίνει! Ένα συγγνώμη ένα κάτι ρε παιδιά για την ταλαιπωρία!

  5. Σάββατο 8.45 πμ και συνεχίζετε η διακοπή του Νερού στην Πάνω Πόλη.
    Αυτός ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ πού είναι τώρα;
    Μήπως είναι αργία σήμερα και θα το φτιαξουν τη Δευτέρα;
    Και η ξεφτίλα έχει τα όρια της
    Δεν πάτε καλύτερα στα σπίτια σας. Δεν κάνετε για τίποτα τελικά. Θέλετε και Τουρισμό τρομαρα σας

  6. τί θα γίνει ρε γελοιοι της Δευατ? Θα τραβηξουμε καζανακι σήμερα? να λογοδοτησει και να ζητησει συγγνωμη προσωπικα ο διευθυντης της δευατ. αλλα αφηστε το καλυτερα… Ας δωσει εξηγησεις πρωτα στις αρμοδιες αρχες και μετα βλεπουμε….

  7. Στην Άνω Πόλη οι διακοπές νερού γίνανε “ρουτινα” πλέον, οι βλάβες οσο παει και πυκνότερες, σπάει ο ένας αγωγός μετά τον άλλον και αυτή η τραγική κατάσταση να μην έχει ένα τέλος,και κανεις υπεύθυνος να ασχοληθεί επιτέλους όπως αρμόζει σε ενα χρονιο προβλημα!
    Είμαστε από εχθές για άλλη μια φορά, σε σχεδόν συνεχή διακοπη νερού, χωρίς καμία προειδοποιηση και χωρίς μια σοβαρή εξήγηση!
    Αίσχος και ντροπή!

  8. Εισαγγελέας και αστυνομία υπάρχει επιτέλους να επέμβει σε αυτήν την πόλη? Να αποδοθούν ευθύνες άμεσα σε Πρόεδρο, Διευθυντή και Προϊστάμενο ύδρευσης της ΔΕΥΑΤ. Αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα. Δεν μπορούμε να πάμε ούτε στην τουαλέτα. Έχουν περάσει περισσότερο από 24 ώρες από την διακοπή και δεν έχουμε ούτε μία στοιχειώδη ενημέρωση για την πορεία της βλάβης. Ντροπή και αίσχος.

  9. 14:08 αυτή είναι η ώρα που γράφω και νερό έχουμε να δούμε πάνω από ένα 24 Ώρο!!!!…. Τιμωρία μας έχετε???? Εισαγγελέας να παρέμβει δεν υπάρχει????…. Έχουμε πεθάνει…δεν επιτρέπεται αυτό που ζούμε!!!! Οι συνθήκες έχουν βάλει σε κίνδυνο τη ζωή μας !!! Εισαγγελέας??? Ε???

  10. Απαράδεκτοι!!!! Καμία ενημέρωση και η ώρα είναι 16:20… Από εχθές το πρωί είμαστε χωρίς νερό και δεν έχει βγει ένας υπεύθυνος να μας ενημερώσει. Ντροπή και αισχος. Τη Δευτέρα στον εισαγγελέα για να δούμε τι υπηρεσία είναι αυτή!!! Αν και αν υπήρχε στοιχειώδης ευθιξία θα έπρεπε από μόνος του ο εισαγγελέας να έχει παρέμβει.

  11. Απαράδεκτοι, η ώρα είναι 18.00 και ακόμη δεν εχουμε νερό στην Ανω Πόλη.
    Δεν υπάρχει ούτε εισαγγελέας σε αυτην την πόλη;;
    Η πολη χωριό του 1950.
    Ετσι την καταντήσαμε.
    Θέλετε και ανάπτυξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button