Δήμος Μεσσήνης

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σε περιοχές του Δήμου Μεσσήνης από 14 έως και 16 Ιουλίου

 

Ο Δήμος Μεσσήνης, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιήσει διανομή την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 14, 15 και 16 Ιουλίου. Οι διανομές θα γίνουν σε Βαλύρα, Ανδρούσα, Αριστομένη, Χατζή, Άγιο Ανδρέα, Πεταλίδι και Μεσσήνη.

Ακολουθεί το πρόγραμμα με τα σημεία διανομής, τις ώρες και τις μέρες:

ΤΡΙΤΗ 14/7

Βαλύρα, (Δημαρχείο): 8 π.μ. – 9:30 π.μ.

Ανδρούσα, (Δημαρχείο): 10 π.μ. -11:30 π.μ.

Αριστομένης (Δημαρχείο): 12 μ. – 1:30 μ.μ.

Χατζή (Δημαρχείο): 2 μ.μ. – 3 μ.μ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15/7

Άγιος Ανδρέας (Δημαρχείο): 8 π.μ. – 9 π.μ.

Πεταλίδι (Δημαρχείο-ΚΕΠ): 9:30 π.μ. – 10:30 π.μ.

Μεσσήνη (Δημαρχείο): 11 π.μ. – 2 μ.μ.

ΠΕΜΠΤΗ 16/7

Μεσσήνη (Δημαρχείο): 8 π.μ. – 3 μ.μ.

Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι: είδη παντοπωλείου, μαναβικής, τυριά, κρέατα, καθαριστικά και σχολικά είδη.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους καθώς επίσης και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες: τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, τηλ.27223-60185.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button