Τοπικά Νέα

Δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ζητά ο Γιάννης Αδρακτάς

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας Γιάννης Αδρακτάς με επιστολή του προς το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν συμμετείχε στη σημερινή δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, ζητώντας την επαναφορά της “κανονικότητας” στις συνεδριάσεις του Σώματος.

Αναλυτικά ο κ. Αδρακτάς αναφέρει:

Έχοντας επανέλθει η “κανονικότητα” στους περισσότερους τομείς της καθημερινότητας θεωρώ πως οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. θα πρέπει να πραγματοποιούνται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ή σε άλλη δημοτική αίθουσα που θα κρίνει η δημοτική αρχή. Η κανονική λειτουργία των συλλογικών οργάνων του Δήμου κρίνω πως είναι πλέον εφικτή. Και κρίνω πως είναι και απαραίτητη καθώς εκτός των άλλων προκύπτει η ανάγκη ερωτήσεων (και η αντίστοιχη παροχή διευκρινήσεων από την δημοτική αρχή) για πολλά θέματα. Στο πλαίσιο αυτό (και ζητώντας όπως προείπα την επαναφορά στις δια ζώσης συνεδριάσεις του Δ.Σ.), σας δηλώνω ότι δεν θα μετέχω στην σημερινή συνεδρίαση του  Δ.Σ.

Ιωάννης Αν. Αδρακτάς, δημοτικός σύμβουλος

Γαργαλιάνοι, 1-6-2020

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button