Ελλάδα

Δομοκός: Θρίλερ με πτώμα – Ήταν νεκρός από το καλοκαίρι

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με το πτώμα, που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, μέσα σε σπίτι στο χωριό Μαντασιά Δομοκού, χθες το μεσημέρι.

Περνώντας κοντά από το σπίτι, όπου διέμενε ένας 72χρονος άνδρας, δύο αλλοδαποί αισθάνθηκαν μια έντονη δυσοσμία, έσπευσαν να κοιτάξουν από το παράθυρο και χτύπησαν την πόρτα, διαπιστώνοντας πως ήταν κλειδωμένη. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, καθώς από τον νεκρό είχαν μείνει σχεδόν μόνο τα κόκκαλα και κομμάτια από τα ρούχα του.

Λόγω της κατάστασης του πτώματος είναι δύσκολο να αναγνωριστεί αν πρόκειται για τον 72χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού και ελήφθη βιολογικό υλικό για την ταυτοποίησή του, ενώ παραγγέλθηκε και νεκροψία – νεκροτομή.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο άνδρας πρέπει να πέθανε από το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς κανείς να τον έχει αναζητήσει. Δίπλα του υπήρχε και η κυνηγετική του καραμπίνα, στοιχείο που παραπέμπει σε αυτοκτονία, ωστόσο, φως στις συνθήκες θανάτου του αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα.

Κάτοικοι του χωριού αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης συνήθιζε να εξαφανίζεται για μεγάλα διαστήματα από το σπίτι του και όλοι πίστευαν ότι κι αυτή τη φορά βρισκόταν εκτός.

Πάντως, μία μαρτυρία έρχεται να περιπλέξει το μυστήριο. Σύμφωνα με αυτή, ο 72χρονος είχε θεαθεί στη Λαμία τον περασμένο μήνα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι δική του η σορός, καθώς βρίσκεται μέσα στο σπίτι στον Δομοκό εδώ και μήνες.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button