Αθλητικά

Δυο νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Διαβολίτσι – Ύποπτο σε Αστέρα Αρφαρών

Δυο ακόμα ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον ιό του covid με το σύνολο να ανέρχεται πλέον σε επτά.

Όπως μας δήλωσε νωρίτερα ο εκπρόσωπος του σωματείου Λεωνίδας Οικονομίδης οι δυο αθλητές, οι οποίοι παρουσίασαν ήπια συμπτώματα και να σημειώσουμε ότι αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, έχουν τεθεί σε καραντίνα. Πλέον ο αριθμός ανέρχεται σε επτά με την ομάδα να εφαρμόζει και σε αυτή την περίπτωση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Νωρίτερα ο κ. Οικονομίδης απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ, συνοδευόμενο με την είδηση των δυο νέων κρουσμάτων στην ομάδα, για την αναβολή του Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον Εθνικό Σκουλικάδου.

Οι πέντε αθλητές που πριν από μιάμιση περίπου εβδομάδα είχε βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό παραμένουν σε καραντίνα.

 

Δεν είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα στα Αρφαρά

Σε ό,τι αφορά στον Αστέρα Αρφαρών. Αθλητής της ομάδας παρουσίασε πυρετό 37,5 και άμεσα του ζητήθηκε να κάνει τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για κορωνοϊό.

Όπως δήλωσε στο “Best» ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σακκάς δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένο κρούσμα, παρόλα αυτά, «Είναι ένα φαινόμενο που μας επηρεάζει όλους, κι εμείς είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.»

Τα αποτελέσματα του τεστ θα γίνουν γνωστά αύριο το μεσημέρι, ενώ όπως τόνισε ο κ. Σακκάς η ομάδα θα προβεί ούτε ή άλλως σε προληπτικό έλεγχο.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button