Δήμος ΟιχαλίαςΤοπικά Νέα

Δωρεάν τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊου στο Δήμο Οιχαλίας – Δείτε το πρόγραμμα

Δωρεάν τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊου θα πραγματοποιήσουν κινητά κλιμάκια του Ε.Ο.Δ.Υ. (Κ.ΟΜ.Υ.) στο Δήμο Οιχαλίας ύστερα από συνεργασία της Δημάρχου Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου με τον επιστημονικά υπεύθυνο κ. Κατσαφάδο και συντονιστή δράσεων κ. Βλαχοδημητρόπουλο του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας.

Η διενέργεια των τεστ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14/12/2020 και Τρίτη 15/12/2020 από τις 9:00 έως 14:00 στο Πνευματικό Κέντρο Μαρία Κάλλας στο Μελιγαλά. Επίσης ο Δήμος για την διευκόλυνση μετακίνησης των πολιτών ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 14/12/2020 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί ελέγχους στο Δώριο στο παλιό Δημαρχείο και την Τρίτη 15/12/2020 στο Διαβολίτσι στο παλιό Δημαρχείο τις ίδιες ώρες.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος καλεί τους ελαιοπαραγωγούς οι οποίοι έχουν προσκαλέσει εργάτες γης τρίτων χωρών, οι οποίοι έχυν ήδη φτάσει και εργάζονται ή πρόκειται να έρθουν το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως με δική τους μέριμνα να φροντίσουν την εξέταση των εργατών, και όλους τους πολίτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το τεστ συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια όλων και στον κοινό στόχο του περιορισμού της εξάπλωσης της νόσου του Κορωνοϊού.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν τεστ παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 2724360352 και να ενημερωθούν για το πότε θα πραγματοποιηθεί προκειμένου να αποφευχθεί συγχρωτισμός.

Εφόσον υπάρξει αυξημένη συμμετοχή για διενέργεια τεστ από τους δημότες θα πραγματοποιηθούν επιπλέον επισκέψεις των κλιμακίων του Ε.Ο.Δ.Υ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button