Τοπικά Νέα

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικες προβολές ταινιών στα Φιλιατρά από το Δήμο Τριφυλίας

Στα πλαίσια των εορταστικών του εκδηλώσεων, ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ διοργανώνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00’ στην αίθουσα του “Cinelux Filiatra”, την προβολή (με δωρεάν είσοδο) της νέας ταινίας “ΟΛΟ ΓΕΛΟΥΣΕ, καθώς και της μικρού μήκους ταινίας κινουμένων σχεδίων “ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ”, του Φιλιατρινού σκηνοθέτη κ. Θόδωρου Μαραγκού, ο οποίος και θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση.

Η ταινία “Όλο γελούσε”, αναφέρεται στον ηθοποιό Κώστα Τσάκωνα και καταγράφει το πέρασμα του καλλιτέχνη μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες της ζωή του κι από όλες τις κωμικοτραγικές καταστάσεις της εποχής του.

Αποτελεί ένα φόρο τιμής του Θόδωρου Μαραγκού στον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, με τον ίδιο τον Κώστα Τσάκωνα να αφηγείται στην κάμερα τη ζωή και την καριέρα του, ενώ συγγενείς και φίλοι του, θυμούνται τον διαρκώς γελαστό και καλόκαρδο κωμικό.

Η ταινία συμμετείχε το Νοέμβριο του 2018 στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας, όπου απέσπασε το πρώτο βραβείο γέλιου του κοινού και το δεύτερο βραβείο της κριτικής επιτροπής.

Επίσης, η εν λόγω ταινία «Όλο γελούσε» προβάλλεται μαζί με τη μικρού μήκους ταινία του κινουμένων σχεδίων (animation) με τίτλο «Το όραμα του Θοδωράκη».

“ΟΛΟ ΓΕΛΟΥΣΕ”
Συντελεστές
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Θόδωρος Μαραγκός
Μοντάζ: Τζανέτος Κομηνέας
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αγγελική Μαραγκού
Διάρκεια: 60’

“ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ”

Συντελεστές
Κινούμενο σχέδιο: Θόδωρος Μαραγκός
Μοντάζ: Τζανέτος Κομηνέας
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αγγελική Μαραγκού
Διάρκεια: 18’

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button