Δήμος Καλαμάτας

Δωρεά φορητού αυτόματου απινιδωτή προς το Δήμο Καλαμάτας

Στη δωρεά ενός φορητού αυτόματου απινιδωτή, προχώρησε οικογένεια συνδημοτών μας προς το Δήμο Καλαμάτας. Συνδημότης μας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, επισκέφτηκε την Παρασκευή τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία του Αντιδημάρχου Γιάννη Μπάκα, προκειμένου να ενημερώσει για την πρωτοβουλία του αυτή.

Με την κίνησή του ο συνδημότης μας θέλησε, όπως ανέφερε, να τιμήσει μετά από μία περιπέτεια της υγείας του, τους νοσοκομειακούς ιατρούς Βασίλειο Καραμπέτσο, Σταυρούλα Κοσμοπούλου, Αλέξανδρο Κατράνη και Γεώργιο Κουδούνη. Επιθυμία του δε, είναι ο φορητός απινιδωτής να τοποθετηθεί στο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, ένα πολυσύχναστο σημείο της πόλης, με την ευχή ποτέ να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς τον συνδημότη μας για τη δωρεά του, τονίζοντας ότι τέτοιους είδους πρωτοβουλίες αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button