Τοπικά Νέα

Δωρεά 1.000 μασκών στο Γ.Ν. Μεσσηνίας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Σε επικοινωνία του διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας Γιώργου Μπέζου  με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την εταιρία TED3D προσφέρθηκαν να μας δωρίσουν 1.000 μάσκες (επαναχρησιμοποιούμενες), 700 για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και 300 για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Μάλιστα, ο κ. Μπεζος ενημέρωσε πως έπειτα από επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μεσσηνίων Αμερικής & Καναδά έχει αγορασθεί σχετικό υγειονομικό υλικό-είδη ατομικής προστασίας και τις επόμενες τα αποστέλλουν.

Το μήνυμα του κ. Μπέζου:

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΑΣ!!!!

1ον. Εκτός από τα τεστ ταχείας διάγνωσης COVID 19 που θα διαθέτει το Νοσοκομείο Καλαμάτας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, χθες αργά το απόγευμα υπήρξε συμφωνία και με εταιρία του χώρου έτσι ώστε από 10 Απρίλη να έχουμε στη διάθεσή μας και συσκευή μοριακής ανάλυσης και διαγνωστικής PCR (ως συνοδός εξοπλισμός-δεν την αγοράζουμε δλδ-) και τα κατάλληλα αντιδραστήρια προκειμένου άμεσα, γρήγορα και αξιόπιστα να έχουμε τα αποτελέσματα των δειγμάτων..
2ον. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοσπονδία Μεσσηνίων Αμερικής & Καναδά που απόψε την νύχτα επικοινώνησε μαζί μου ο Πρόεδρος κος Δημόπουλος Τάσος και με ενημέρωσε ότι έχει γίνει μια προσπάθεια από πλευράς τους και έχει αγορασθεί σχετικό υγειονομικό υλικό-είδη ατομικής προστασίας και τις επόμενες τα αποστέλλουν.
3ον. Χθες σε επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την εταιρία TED3D προσφέρθηκαν να μας δωρίσουν 1.000 μάσκες (επαναχρησιμοποιούμενες), 700 για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και 300 για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.Τους ευχαριστούμε πολύ!!!
4ον. Χθες για μια ακόμη μέρα η συλλογή αίματος πήγε πολύ καλά συλλέγοντας 35 φιάλες αίμα. Η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί από όλους μας!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!!!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button