Ελλάδα

Δύο ποδηλάτες νεκροί, τέσσερις τραυματίες – Παρασύρθηκαν από ΙΧ στην Πτολεμαίδα

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι στο 1ο χιλιόμετρο Πτολεμαΐδας – Άρδασσας.

Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου με ποδηλάτες, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Πτολεμαΐδα, όταν γυναίκα οδηγός παρέσυρε γκρουπ ποδηλατών, με αποτέλεσμα δύο να χάσουν τη ζωή τους και τέσσερις να τραυματιστούν.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι στο 1ο χιλιόμετρο Πτολεμαΐδας – Άρδασσας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, έπεσε πάνω σε ένα γκρουπ έξι ποδηλατών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Οι πληροφορίες από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο κάνουν λόγο για δύο νεκρούς, έναν να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και 2 τραυματίες ποδηλάτες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες γύρω από τις συνθήκες γύρω από τις οποίες έγινε το συμβάν, στο σημείο (Πτολεμαΐδα Άρδασσα), έκαναν εκείνη την ώρα τη βόλτα τους περί τους 12 ποδηλάτες (οι περισσότεροι λένε οι πληροφορίες είναι ηλικίες 20-30 ετών), που είχαν χωριστεί σε δύο γκρουπ, το ένα το των δύο ήταν και αυτό που χτυπήθηκε από το ΙΧ αυτοκίνητο της γυναίκας οδηγού

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button