Τοπικά Νέα

Δ. Κουτσούλης: «Οι Τριφύλιοι αρκετά έχουν πληρώσει εκδηλώσεις χωρίς αντίκρισμα»

Καυστικός ήταν ο Δημήτρης Κουτσούλης στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τον αριθμό των εκδηλώσεων και τα ποσά που δαπανούνται για αυτές από τον Δήμο Τριφυλίας, χαρακτηρίζοντάς πολλές από αυτές ακριβοπληρωμένες χωρίς αντίκρισμα. Ο κ. Κουτσούλης αφού αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος αυτό το διάστημα έθεσε το εξής χαρακτηριστικό ερώτημα.. και την απάντηση, «Εμείς τι κάνουμε απέναντι σε όλα αυτά; Χορεύουμε… χορεύουμε»..

Πιο συγκεκριμένα, στην τοποθέτησή του ανέφερε τα εξής: «Κάθε σαββατοκύριακο έχουμε χορούς και πανηγύρια ακριβοπληρωμένα, και καλέσαμε το κανάλι της Βουλής, θυμάστε ποιος το είχε κλίσει και πως; εμείς το αναδείξαμε και τώρα διαπιστώσαμε ότι έχει ακροαματικότητα και φέραμε την εκπομπή «από τόπο σε τόπο». Εγώ αυτή την εκπομπή δεν την γνώριζα, πιθανώς η ακροαματικότητα της να αγγίζει αυτά του τηλεβόα από το παραπέντε. Αλλά να ξοδεύονται τόσα χρήματα και να δίνονται για χορούς και πανηγύρια για κανάλια τέτοια, με συγχωρείται πάρα πολύ το θεωρώ ότι ο Δήμος θα μπορούσε να έχει κάνει άλλες κινήσεις εξωστρέφειας. Όποιος έχει την ματαιοδοξία και θέλει αν παρουσιάζεται στη λογική «ας μα δείξει και η τηλεόραση» είτε είναι αυτός πρόεδρος συλλόγου, είτε οτιδήποτε άλλο και ας είναι και το κανάλι ξέρω εγώ ποιο, ας λύσει αλλιώς τα ζητήματά του. Οι Τριφύλιοι αρκετά έχουν πληρώσει εκδηλώσεις χωρίς αντίκρισμα».

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button