Site icon Γαργαλιάνοι Online – Οι ειδήσεις και τα νέα της Τριφυλιας, της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου στην ώρα τους!

Δ.Σ. Τριφυλίας: Άγρια κόντρα Αδρακτά – Λεβεντάκη και αποχώρηση δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης [βίντεο]

Ένταση επικράτησε σε μια ακόμη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας

Σε άγρια κόντρα οδηγήθηκαν ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Αδρακτάς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο χθες το βράδυ με αποτέλεσμα την αποχώρηση δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή που ο δήμαρχος κ. Λεβεντάκης συζητούσε σε υψηλούς τόνους με τον κ. Μερκούρη για έργο που αφορά την Τριφυλία (κτήριο Συγγρού στον Αετό) ο κ. Αδρακτάς απευθυνόμενος στον κ. Μπακούρο φέρεται να του είπε, «εσύ δεν μιλούσες πριν για αίγλη, αξιοπρέπεια και αξιοπιστία του δημοτικού συμβουλίου, είναι εικόνα αυτή;». Τότε ο δήμαρχος είπε στον κ. Αδρακτά, «εσύ δεν θα μιλάς για αξιοπρέπεια», για να του απαντήσει ο κ. Αδρακτάς, «δεν κατάλαβα, ποιος θα μου το απαγορέψει, εσύ;», με τον κ. Αδρακτά να χτυπά δυνατά το χέρι του στα έδρανα και να ακολουθεί έντονος διάλογος, και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Αυρηλιώνη να διακόπτει τη συνεδρίαση για πέντε λεπτά. Ακολούθησε διάλογος μεταξύ του κ. Λεβεντάκη και του κ. Αδρακτά σε έντονο ύφος. Κάποια στιγμή, η κα Πανουσιοπουλου σηκώθηκε από τη θέση της και αποχώρησε διαμαρτυρόμενη για τον τόνο του δημάρχου καταγγέλλοντας ότι είναι απαράδεκτη η εικόνα του δημοτικού συμβουλίου.

Στη συνέχεια οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι για την εικόνα του δημοτικού συμβουλίου και η συνεδρίαση συνεχίστηκε με 9 συμβούλους παρόντες.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version