Τοπικά Νέα

Δ.Σ. Τριφυλίας: Ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων για τα σκουπίδια στην Τριφυλία

Θέμα για τα σκουπίδια και τις φωτιές που ξεσπούν στον παράνομο ΧΑΔΑ στο Αλιμάκι αλλά και το αγροκήπιο Φιλιατρών, που έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο, έθεσε η επικεφαλής της παράταξης “Τριφυλία Πρωταγωνίστρια”, Χάιδω Παναγιωτοπούλου στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας, ζητώντας να μάθει τι σκοπεύει να κάνει η Δημοτική Αρχή.

Για το ίδιο θέμα ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παρασκευόπουλος ζήτησε και αυτός να ενημερωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι με τα σκουπίδια, καθώς η φωτιά εξακολουθεί να καίει στο Αλιμάκι, ενώ τόνισε πως η παράταξη του είχε πει στο παρελθόν ότι θα πρέπει να βιαστεί ο Δήμος για να πάρει θέση, για την προσωρινή μεταφορά των απορριμάτων στην Παλαιοχούνη, γιατί οι θέσεις είναι δύσκολες αλλά και η διαδικασία για να πάμε εκεί πάλι είναι δύσκολη, για να συμπληρώσει ότι δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα.

Απαντώντας ο αντιδήμαρχος, Αντώνη Βλάχος, ρώτησε την κα Παναγιωτοπούλου και όλους τους δημοτικούς συμβούλους εάν έχουν πάει και πότε στο Αλιμάκι και ο ίδιος συμπλήρωσε ότι τα σκουπίδια έχουν ύψος 20 μέτρα και πως έχει κορεστεί ο σκουπιδότοπος. Για δε το Αγροκήπιο πάλι ρώτησε ο κ. Βλάχος την κα Παναγιωτοπούλου πότε πήγε να το δει και είπε «έχετε δει τις πινακίδες που έχουμε βάλει και το ’χουμε περιφράξει;» και συμπλήρωσε «πόσα χρόνια είναι στο Αγροκήπιο τα μπάζα και τα σκουπίδια;», με την κα Παναγιωτοπούλου να του λέει «εσείς τι κάνατε, κύριε, τρία χρόνια; Τι μου λέτε συνέχεια για τα προηγούμενα;», με τον κ. Βλάχο να απαντά πως «εμείς ήδη έχουμε βάλει φορτηγά και φεύγουνε μπάζα και καθαρίζουμε».

Ο κ. Βλάχος απαντώντας στον κ. Παρασκευόπουλο είπε ότι «μίλησα με τον κ. Νίκα, είπε ότι μάλλον μέχρι τέλος του χρόνου θα ανοίξει αλλά μπορεί να μας τα πάρει απ’ το καλοκαίρι, θα δούμε».

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Αυτό πάντως το ερώτημα που θέτει και έχει δίκιο ο αντιδήμαρχος το “πόσα χρόνια είναι στο Αγροκήπιο τα μπάζα και τα σκουπίδια;” είναι από ειρωνικό έως και αισχρό, είναι αυτή ακριβώς η φτηνή δικαιολογία που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ότι, αφού είναι τόσα χρόνια εκεί τώρα σας πειράζει; αφού δεν δημιουργήθηκαν στη δική μας τετραετία οκ κανένα πρόβλημα, εμείς εκεί τα βρήκαμε και εκεί θα τ αφήσουμε, αυτά κύριοι είναι φτηνές και ξεπερασμένες δικαιολογίες, όταν μπαίνετε στη διαδικασία του εκλέγεσθαι και αποκτάτε θέσεις και οφίκια με την ψήφο του λαού ο λαός άλλα περιμένει, και περιμένει άλλα γιατί προφανώς άλλα του υποσχεθήκατε πριν, και τώρα, αν όχι όλα τα περισσότερα τα κάνετε γαργάρα.
    Πάψτε επιτέλους να κοροϊδεύετε την νοημοσύνη μας, βάλτε κάποιο φρένο και μην επιβεβαιώνεται σε κάθε ευκαιρια την ανικανότητά σας.

  2. Ποια απορρίμματα κ. Βλάχο να σας πάρει ο κ. Νίκας; Γνωρίζετε τι λέτε; Είμαστε έτοιμοι ως Δήμος; Που είναι ο ΣΜΑ ; Που είναι οι κάδοι ανακύκλωσης; Το καλοκαίρι έφτασε εκτός αν εννοείτε το άλλο καλοκαίρι . Αυτό μάλλον εννοείτε. Έχετε κάνει φοβερό προγραμματισμό!!!

  3. Η μνήμη είναι αφετηρία λογικής. Οπότε, ας μη την καταργούμε.
    Η σημερινή δημοτική αρχή, στο χώρο του Αγροκηπίου έφερε σκουπίδια από τους κάδους καλύπτοντάς τα, με σχέδιο και επιμέλεια. Επίορκες όλες οι δημοτικές αρχές που κουβάλησαν σκουπίδια στο Αγροκήπιο, καθώς και τα Τοπικά συμβούλια που ανέχθηκαν αυτές τις καταστάσεις. Τώρα αν θέλουμε να αξιολογήσουμε το βαθμό της επιορκίας, η σημερινή δημοτική αρχή είναι επίορκη εις το τετράγωνο!
    Ξανατονίζουμε: η μνήμη είναι αρχή λογικής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button