Τοπικά Νέα

Δ.Σ. Τριφυλίας: Στο «ίδιο έργο θεατές»… κοκορομαχίες, ειρωνείες και προσωπικές αντιδικίες Λεβεντάκη – Κατσίβελα [βίντεο]

Είναι πολύ σύντομος ο πολιτικός χρόνος των 4 ετών για να αναλώνεται σε κοκορομαχίες

Για ακόμη μια φορά στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας υπήρχε εκνευρισμός με στιγμές αλαζονείας και υπεροψίας ανάμεσα στον νυν και τον πρώην δήμαρχο με τραγικά αποτελέσματα για την εικόνα και το κύρος των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Δυστυχώς οι δύο πολιτικά αντίπαλοι, με τη χθεσινή συμπεριφορά τους και την κοκορομαχία τους προβλημάτισαν τους πολίτες της Τριφυλίας.

Η πρώτη κόντρα ξεκίνησε έπειτα από την αναφορά Κατσίβελα σε αποφάσεις που «πάσχουν νομιμότητας», όπως ανέφερε ο ίδιος, με τον κ. Λεβεντάκη να του απαντά πως, «ήταν τόσο νόμιμη η προηγουμένη δημοτική αρχή;», χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «τα μακαρόνια είναι φαΐ», «σε ξέρουμε αγκαλίτσα»… Στη συνέχεια στο θέμα που αφορούσε τον ΒΙΟΚΑ Γαργαλιάνων υπήρξε δεύτερος γύρος αντιπαράθεσης. Τότε, ζήτησε το λόγο ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας Γιάννης Κατσαργύρης ο οποίος είπε ότι αυτό που γίνεται δεν το θέλει κανένας, «δεν είναι δημοτικό συμβούλιο αυτό, αυτά μπορείτε να τα πείτε οπουδήποτε αλλού, όχι εδώ. Να είναι η τελευταία συνεδρίαση με αυτό το ύφος» είπε κλείνοντας ο κ. Κατσαργύρης.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button