Εκλογές 2019

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Λεβεντάκη στους Γαργαλιάνους [εικόνες – βίντεο]

Γιώργος Λεβεντάκης: «δεν είμαι δήμαρχος Φιλιατρών, είμαι δήμαρχος Γαργαλιάνων, Φιλιατρών, Κυπαρισσίας και όλης της Τριφυλίας»

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στους Γαργαλιάνους του συνδυασμού «ΑΝ.Ο.Δ.Ο.Σ Τριφυλίας», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη,  πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου παρουσία πλήθους κόσμου, πολιτών, φίλων και υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, που εξέφρασαν τη στήριξή τους στην προσπάθεια του Γιώργου Λεβεντάκη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Όπως τόνισε στη σύντομη ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης, «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την παρουσία σας, θέλω να ξέρετε από την καρδιά μου, δεν είμαι δήμαρχος Φιλιατρών, είμαι δήμαρχος Γαργαλιάνων, Φιλιατρών, Κυπαρισσίας και όλης της Τριφυλίας. Δεν θα ξεχωρίσω τίποτα και κανένα. Θέλω να είμαι και εδώ αγαπητός και πιο κει, και στα χωριά επάνω, θα είμαι εδώ παρών σε όλους και θα αντιμετωπίζουμε μαζί τα προβλήματα μας».

«Ένα στόχο έχω, ο οποίος θέλω να γίνει κοινός για όλους μας. Τα προβλήματα θέλω να τα λύσουμε μαζί, θα είμαι δίπλα σας, θα με βλέπετε ότι ώρα θέλετε. Δεν είμαι όπως έχω ξαναπεί πολίτικος, είμαι ο άνθρωπος ο δικός σας. Θέλω να φτιάξουμε τον τόπο, δεν έχω βλέψεις για παραπάνω, και θα το δείτε ότι θα το κάνουμε. Γιατί όπως είπα, μόνο εγώ μπορώ κανένας άλλος!», κατέληξε ο Γ. Λεβεντάκης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απο τα εγκαίνια:

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button