Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Εγκαινιάστηκε η έκθεση ζωγραφικής του Αναστάσιου Κουφού στην Πύλο

Στο ισόγειο της οικίας Κ. Τσικλητήρα εγκαινιάστηκε προχθές το απόγευμα η έκθεση ζωγραφικής του Αναστάσιου Κουφού από τον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών και συνεχάρη τον καλλιτέχνη για τα εξαίρετα έργα του.
Ο κ. Κουφός, Πύλιος στην καταγωγή, μετρά πάνω από 30 χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, έχοντας στο βιογραφικό του πολλά βραβεία και διακρίσεις. Ασχολείται 30 χρόνια με την αγιογραφία και διατέλεσε καλλιτεχνικός προϊστάμενος της δισκογραφικής εταιρίας Columbia επί 25ετίας όπου φιλοτέχνησε άπειρα εξώφυλλα δίσκων σχεδόν όλων των παλιών γνωστών τραγουδιστών.

Στην έκθεση του πολλοί από τους πίνακες του έχουν ως θέμα ομορφιές της Πύλου, την Ναυμαχία του Ναβαρίνο, τον Βασιλιά Νέστορα και άλλα.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης δήλωσε: «Είναι τιμή για εμάς και τον τόπο μας το έργο του κ. Τάσου Κουφού. Ενός ανθρώπου ταλαντούχου, δημιουργικού και πάνω απ’ όλα φιλόπατρι. Είμαστε εδώ να στηρίζουμε όλες αυτές τις δράσεις που στόχο έχουν την ανάδειξη του πολιτισμού και της ιστορίας μας. Μόνο υπερήφανοι θα μπορούσαμε να νοιώθουμε σε μία τέτοια στιγμή”.
Η έκθεση του καλλιτέχνη που οργανώθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Πύλου-Νέστορος θα φιλοξενείται καθημερινά 11:00-13:00 μ.μ. το πρωί και 20:00 με 22:00 μ.μ. μέχρι τις 20 Αυγούστου 2018.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button