Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

 Εγκατάσταση συστημάτος επεξεργασίας νερού των πηγών Πλάτης Φιλιατρών

Ομόφωνα εγκρίθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Τριφυλίας τα πρακτικά των δύο διαγωνισμών για την εγκατάσταση συστημάτων επεξεργασίας νερού των πηγών Πλάτης της Δ.Ε. Φιλιατρών όπως και οι εργασίες για τις συνδέσεις του δικτύου ύδρευσης Φιλιατρών.

Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε το πρακτικό της οικονομικής προσφοράς του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού «Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων επεξεργασίας νερού των πηγών της Τ.Κ. Πλάτης», όπου υπήρξε μία μόνο προσφορά από την εταιρεία “Watera Ελλάς ΑΒΕΕ Συστημάτων Επεξεργασίας Νερού» με ποσό 417.632 ευρώ, μαζί με ΦΠΑ, με το συνολικό προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στις 471.200 ευρώ με ΦΠΑ. Επίσης εγκρίθηκε το πρακτικό του διαγωνισμού για τις συνδέσεις ύδρευσης Φιλιατρών όπου το έργο ανατίθεται στον δεύτερο σε σειρά κατάταξης των οικονομικών προσφορών, την εταιρεία «Ιωάννης Γομάτος και Σία Ε.Ε.» με προσφορά έκπτωσης 5,08%, καθώς ο πρώτος μειοδότης δεν υπέγραψε την σύμβαση θεωρώντας ότι είχε δώσει μεγάλη έκπτωση και θα ήταν επιζήμια για την εταιρεία του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button