Δήμος Οιχαλίας

Εγκρίσεις έργων στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Οιχαλίας

Χθες, Δευτέρα 19-10-2020 και ώρα 12:00μμ πραγματοποιήθηκε δια ζώσης συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Οιχαλίας και εγκρίθηκαν πολλά σημαντικά θέματα όπως:
-Το πρακτικό ηλεκτρονικής κλήρωσης για ορισμό οργάνων διενέργειας διαδικασιών σύναψης Δημόσιας Σύμβασης του έργου «Κατασκευή γηπέδου 5χ5 και γηπέδου καλαθοσφαίρισης Τ.Κ. Δεσύλλα, Δ.Ε. Ανδανίας».
-Καθορισμός των όρων Διεθνή Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού άνω των ορίων για την «Προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και μεταλλικών κάδων απορριμμάτων» π/σμού δαπάνης 828.964,80 €.
-Κατακύρωση της σύμβασης και ανάδειξη αναδόχου κατασκευής του έργου: «Συντήρηση – επισκευή εξωτερικών τουαλετών γηπέδου 5Χ5 Τ.Κ. Μελιγαλά»
-Έγκριση του 2ου πρακτικού των Δημόσιων Ανοικτών Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών των έργων «Κατασκευή αγωγών ύδρευσης στις Τ.Κ. Διαβολιτσίου, Μίλα και Σκάλας» του Δήμου Οιχαλίας π/σμού δαπάνης 443.648,39 € και
-«Αντικατάσταση καταθλιπτικού αγωγού συνδέσμου, από Άγιο Φλώρο έως δεξαμενή Τ.Κ. Μελιγαλά» του Δήμου Οιχαλίας, π/σμού δαπάνης 1.633.064,51 €.
-Έγκριση του 1ου πρακτικού του Δημόσιου Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων Τ.Κ. Τσουκαλαιΐκων» του Δήμου Οιχαλίας π/σμού δαπάνης 1.202.692,28€.
Επίσης εγκρίθηκαν οι κατεπείγουσες αποφάσεις Δημάρχου για την απομάκρυνση των δέντρων από το οδόστρωμα και το κόψιμο επικίνδυνων δέντρων που άφησε ο πρόσφατη κακοκαιρία (ανεμοστρόβιλος κλπ) που έπληξε την περιοχή του Δήμου Οιχαλίας

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button