Αστυνομικά

Εθελοντής πυροσβέστης τιμήθηκε σε εκδήλωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μελιγαλά στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας στην Καλαμάτα, παρουσία αξιωματικών, υπαξιωματικών και υπολοίπου προσωπικού.

Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης Ευθύμιος Θεοδωρόπουλος, ενώ ο τυχερός του φλουριού ήταν ο πυρονόμος Αναστάσιος Δαλκαφούκης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο διοικητής της Π.Υ. Καλαμάτας, αντιπύραρχος Αθανάσιος Κατσαφάδος, προέβη σε μια συμβολική τιμητική βράβευση, παραδίδοντας στον εθελοντή πυροσβέστη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεταλιδίου, Χαράλαμπο Ρότσο, πλακέτα.

Ειδικότερα, τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στο Σώμα, καθώς και για το μεγάλο αριθμό εθελοντικών υπηρεσιών που έχει προσφέρει, αναγνωρίζοντας προς το πρόσωπό του την ανεκτίμητη προσφορά όλων των εθελοντών στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button