Δήμος Πύλου - Νέστορος

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιάλοβας στον Δήμαρχο Πύλου- Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύλου- Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη έκανε το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Γιάλοβας. Η πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνα Μπαλαφούτη και ο Αντιπρόεδρος Μηνάς Ηλιόπουλος αναφέρθηκαν στους στόχους που έχει βάλει η νέα διοίκηση καθώς και στις παρεμβάσεις που προγραμματίζει να κάνει στο Δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης αφού συνεχάρη το νέο Δ.Σ σημείωσε : «Είμαστε πάντα δίπλα στους πολιτιστικούς συλλόγους και στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο να διατηρηθούν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Η συμμετοχή των νέων στα κοινά, θα μας βρίσκει πάντα αρωγούς, καθώς προσδίδει στο δήμος μας που βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης , ελπίδα και προοπτική.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης η γραμματέας Ευαγγελία Λαμπρινάτου, ο ταμίας Θανάσης Κανάκης και το μέλος του συλλόγου και Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Πύλου Κούλα Στάμου, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Πύλου Ηλίας Γουρνάς και το μέλος του τοπικού συμβουλίου Γιώργος Γιανούτσος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button