ΑθλητικάΚόσμος

Εικόνες που σοκάρουν: Το βίντεο της σύλληψης του Σέρχιο Κόκε (Video)

Στη δημοσιότητα δόθηκε από την ισπανική αστυνομία το βίντεο από τη σύλληψη 20 ατόμων για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, μεταξύ των οποίων και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε.
Μάλιστα, ο Ισπανός πρώην άσος του Άρη και της Βέροιας, θεωρείται πως αποτελούσε ηγετικό μέλος της οργάνωσης και για τον σκοπό αυτό, η αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε στις περιφέρειες Μάλαγα, Γρανάδα και Σεβίλλη, έφερε την κωδική ονομασία Maskoke.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Κόκε είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών προσθέτοντας ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ηγετική θέση στο συγκεκριμένο κύκλωμα.
Η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση ενός τόνου χασίς αλλά και όπλων. Τονίζουν ότι πρόκειται για γιγαντιαία έρευνα της Αστυνομίας η οποία προχώρησε σε συλλήψεις σε Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα.
«Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη σε μια επιχείρηση της Αστυνομίας όπου βρέθηκε ένας τόνος χασίς και όπλα. Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συμμετέχουν 150 αστυνομικοί» αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button