Κόσμος

Εικόνες σοκ από το ατύχημα Ρωσίδας ακροβάτη ‑ Ίσως δεν περπατήσει ποτέ ξανά

Σοκάρουν οι σκληρές εικόνες από τη στιγμή του σοβαρού ατυχήματος που είχε η Ρωσίδα ακροβάτης Εβγκένια Ασόνοβα κατά τη διάρκεια αγώνα στη Λετονία. Στο βίντεο φαίνεται η Ασόνοβα να κρέμεται στο κενό από ένα σκοινί όταν ξαφνικά σπάει ο μηχανισμός ασφαλείας με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο προστατευτικό στρώμα.

Η πτώση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα η ακροβάτης να τραυματιστεί σοβαρά στη σπονδυλική της στήλη και την ίδια να εκφράζει πλέον φόβους ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να περπατήσει ξανά. Η Εβγκένια Ασόνοβα παραμένει στο νοσοκομείο καθώς χρειάζεται βοήθεια για να μετακινηθεί.

Η ίδια κατηγορεί τους διοργανωτές για αργή αντίδραση στις κραυγές της καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε γιατρός στον χώρο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

«Δύο από τους σπονδύλους μου έχουν καταστραφεί τελείως. Ο 12ος στο ύψος του στέρνου και ο πρώτος στο κάτω μέρος της πλάτης. Δεν νιώθω τα πόδια μου. Χρειάζομαι καθετήρα. Δεν θα κάνω άλλα χειρουργία αλλά δεν μπορώ να κουνηθώ μόνη μου» περιγράφει η ίδια την κατάστασή της. Όπως λέει, μιλώντας σε ρωσική εφημερίδα, οι γιατροί δεν μπορούν ακόμα να δώσουν ένα χρονικό πλαίσιο για την αποκατάστασή της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button