Ελλάδα

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις με τους τραπεζικούς λογαριασμούς της 44χρονης

«Έχουμε υποψίες ότι την εκβίαζαν», υποστηρίζουν οι δικηγόροι της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη. 

Να διαπιστώσουν αν η 44χρονη μητέρα είχε δανείσει χρήματα και σε ποιους, προσπαθούν οι δικηγόροι της Ειρήνης Λαγούδη, γι’ αυτό και θα ζητήσουν να ανοίξουν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί.

Η άτυχη γυναίκα -η οποία είχε οικονομική άνεση- διατηρούσε λογαριασμούς σε δύο τράπεζες και διαχειριζόταν η ίδια τα χρήματα της οικογένειάς της, σύμφωνα με το Star. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου θα λύσει το μυστήριο για το αν και πού δάνειζε χρήματα.

Η 44χρονη εισέπραξε τον περασμένο Νοέμβριο το ποσό των 75.000 ευρώ από την πώληση ενός χωραφιού 42 στρεμμάτων. Από την έρευνα των Αρχών προέκυψε όμως ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων βρίσκεται στο λογαριασμό της και ανέρχεται στις 55.000 ευρώ.

Η οικογένειά της έχει σοβαρές υπόνοιες ότι κάποιοι την εκβίαζαν. Γι’ αυτό και την έπεισαν να πάει στο ραντεβού θανάτου. Πιστεύουν ότι στη λίμνη καυγάδισε με τους δολοφόνους της πριν την κάψουν μέσα στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Star μάρτυρες κλήθηκαν να καταθέσουν όσα γνώριζαν για την οκονομική κατάσταση της Ειρήνης Λαγούδη αλλά και φιλικού της προσώπου.

Ανακάλυψαν ότι το χρυσαφί αυτοκίνητο, η άτυχη μητέρα το είχε αγοράσει από τον στενό της φίλο και ανήκε στη γυναίκα του. Πρόκειται για τον άνθρωπο που δηλώνει αθώος και ότι δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button