Αθλητικά

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Με “λάμψη” Μίσσα η συνέντευξη-παρουσίαση των προπονητών της Α1

Παρουσία του τεχνικού συμβούλου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Μίσσα, ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής και τιμώμενο πρόσωπο, αλλά και σύσσωμου του ΔΣ της Ένωσης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, η καθιερωμένη πλέον παρουσίαση των προπονητών της πρώτης τη τάξει κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχή χρονιά, με τη διαφορά ότι πλέον μιλάμε για το πρωτάθλημα της Α1 της Ένωσης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου και όχι αυτό της Α κατηγορίας, περιλαμβάνοντας και την παρουσίαση των αλλαγών κανονισμών διαιτησίας.

Η βραδιά άνοιξε με το καλωσόρισμα του προέδρου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Σταύρου Κουκάκη και τις προγραμματισμένες βραβεύσεις. Εκτός από τον κ. Μίσσα τιμήθηκαν η προπονήτρια του Πελασγού Μεγαλόπολης, Γεωργία Μανιάτη αλλά και ο «Νησιώτης» άνθρωπος του αθλητισμού Νίκος Ρούτσης που αν και … κυρίως ποδοσφαιρικός (είναι μεταξύ άλλων αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ) έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της ομάδας μπάσκετ του ΓΣ Μεσσήνης, ενώ παραβρέθηκε και ο νέος πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Το «παρών» έδωσαν και μίλησαν για τους στόχους των ομάδων τους οι προπονητές: Μιχάλης Βερβενιώτης (Σπαρτιατικός), Παναγιώτης Γερμανός (ΓΣ Γαργαλιάνων), Παναγιώτης Γεωργακόπουλος (Αρκαδικός), Αλέξης Κορογώνας (Καλαμάτα ’80), Μιχάλης Μπακογιάννης (ΓΣ Μεσσήνης), Ηλίας Μπαλής (ΣΔΥ Τρίπολης), Κώστας Σαρρής (Άτλας Καλαμάτας), Ηλίας Στακιάς (Ευκλής Καλαμάτας), Γιώργος Τσατσουλής (Πελαασγός Μεγαλόπολης) και Αργύρης Τσώνης (Πολύβιος Μεγαλόπολης) ενώ απουσίαζαν οι προπονητές Ακάδημου, Λακωνικού και Κάστρου Μονεμβάσιας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button