Αθλητικά

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Παράταση για τις δηλώσεις συμμετοχής στην Α2

Αργότερα από τις 16 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει, όπως όλα δείχνουν το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, καθώς με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης η υποβολή
των δηλώσεων συμμετοχής για το πρωτάθλημα παρατείνεται μέχρι τη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020.

Ως εκ τούτου, δεν θα διεξαχθεί η κλήρωση στις 9 Δεκεμβρίου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Οι ιθύνοντες θα γνωστοποιήσουν το επόμενο διάστημα τις ημερομηνίες κλήρωσης και έναρξης του πρωταθλήματος, που σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη θα ξεκινούσε στις 16 Ιανουαρίου. Θυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν 25 ομάδες, ενώ η Α2 θα διεξαχθεί σε τρεις ομίλους. Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι οι Αίαντας, Κορώνη, ΑΕΚ Καλαμάτας, Εθνικός Μελιγαλά, Θουρία, Α.Ο. Κροκεών, Α.Ο. Μεσσήνης 2017, Ομόνοια, Α.Ο. Χρυσαφών, ΑΠΟΕΛ, Πήγασος, Αναγέννηση Παραλίας, Α.Ε.Π.Σ. Αρις, Εράνη, Μάνη, Α.Σ. Αγ. Ιωάννη “Η Αμιλλα”, Απόλλωνας Καλαμάτας, Βατικιώτης, Α.Σ. Τριφυλίας, Αρης Σκάλας, Αστέρας Βλαχιώτη, Εθνικός Καλαμάτας, Γύθειο, Ν. Ο Πύλου και Ατλας.

Κλειστά τα γραφεία

Μετά την παράταση των μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, τα Γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα παραμείνουν κλειστά, μέχρι τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους: Αθανάσιο Μακαρούνη, (Γ. Γραμματέας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. τηλ. 6977-129905 και Σπύρο Ηλιόπουλος (Επιτροπή Πρωταθλημάτων) τηλ. 6974-600679.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button