Lifestyle

Εκατομμυριούχος πληρώνει αδρά όποιον αποπλανήσει την αρραβωνιαστικιά του -Για να τσεκάρει αν είναι πιστή

Η αφοσίωση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συστατικά μιας σχέσης. Εάν αυτή δεν υπάρχει, τότε, αυτή καταρρέει. Ενας εκατομμυριούχος, λοιπόν, θέλοντας να τσεκάρει εάν η αρραβωνιαστικιά του είναι πιστή αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς παράδοξο.

Μπορεί άλλοι εκατομμυριούχοι να αναζητούν βοηθούς, αυτό θέλει να προσλάβει κάποιον για να αποπλανήσει την αρραβωνιαστικιά του. Σύμφωνα με τον διαδικτυακό τόπο υπηρεσιών πολυτελείας Hush Hush, ένας εκατομμυριούχος επιθυμεί να δώσει μια μικρή περιουσία σε κάποιον για να ελέγξει την πίστη της μέλλουσας συζύγου του. Με αυτόν τον τρόπο θέλει να ανακαλύψει τις «αληθινές της προθέσεις».

Οπως αναφέρει το Hush Hush, o συλλογισμός πίσω από αυτό είναι πολύ απλός. Από τότε που αρραβωνιάστηκε με τη φίλη του, έχει αρχίσει να ανησυχεί για τη σχέση. Από τη στιγμή που αρραβωνιάστηκαν, εδώ και λίγες εβδομάδες, η μέλλουσα σύζυγος έχει αρχίσει να φαίνεται πιο αναστατωμένη και βιάζεται να παντρευτούν αν και δεν υπάρχει λόγος.

Σπίτι και αυτοκίνητα προσφέρει ο εκατομμυριούχος

Ο εκατομμυριούχος αναζητά έναν νέο, γυμνασμένο άντρα με μούσια, που να μπορεί να υποδυθεί τον πλούσιο. Οποιος κερδίσει τη θέση θα λάβει πολυτελή ιδιοκτησία, σπορ αυτοκίνητα και μπάτζετ για να μπορεί να ξοδεύει κατά τη διάρκεια της αποστολής του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button