Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Αναβολή – Εκδήλωση στην Πύλο για το LEADER Μεσσηνίας

Η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας ΑΑΕ ΟΤΑ σε συνεργασία με το Δήμο Πύλου – Νέστορος, καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους δικαιούχους σε ενημερωτική εκδήλωση, στην Πύλο την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με αντικείμενο: «1η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» στο πλαίσιο υλοποίησης του Υπομέτρου 19.2, του Μέτρου 19, Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, (ΤΑΠΤοΚ) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Νεότερη ενημέρωση

Η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας ΑΑΕ ΟΤΑ ανακοινώνει ότι αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους η αυριανή(17-04-2019) ενημερωτική εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί στην Πύλο με αντικείμενο: «1η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ του ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ CLLD/LEADER ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» στο πλαίσιο υλοποίησης του Υπομέτρου 19.2, του Μέτρου 19, Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων, (ΤΑΠΤοΚ) του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Η πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης μετατίθεται χρονικά και θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button