Αθλητικά

Εκδρομή Α.Ο. Φιλιατρών στον Ευρώτα

Στα πλαίσια του 6ου Ημιμαραθωνίου Ευρώτα, που συνδυάζει την άθληση, με τα πανέμορφα τοπία της πεδιάδας του Ευρώτα και τη γιορτινή ατμόσφαιρα, ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών θα πραγματοποιήσει μονοήμερη εκδρομή στο Περιστέρι του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Εκτός από τον Ημιμαραθώνιο 21,1 χλμ, η διοργάνωση περιλαμβάνει και τους παράλληλους αγώνες των 10 χλμ, 5 χλμ και 1 χλμ για παιδιά.

Ώρα αναχώρησης από το Δημαρχείο Φιλιατρών στις 06.45 π.μ.

 

Ώρα επιστροφής από το Περιστέρι Λακωνίας στις 16:00 μ.μ.

 

Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στο ποσό των 10 € κατ’ άτομο.

Λόγω της αναμενόμενης ζήτησης θα τηρηθεί αυστηρά λίστα προτεραιότητας και θα πρέπει να προκαταβληθεί το αντίτιμο, ώστε να κατοχυρωθεί η θέση του κάθε συμμετέχοντα.

Οι συμμετοχές θα κλείσουν την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019. 

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στην εν λόγω εκδρομή, παρακαλείστε να ενημερώσετε εγκαίρως τον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου Χρήστο Μπαρκά (τηλ.: 6977459655), για το κλείσιμο της θέσης σας στο πούλμαν. Επίσης για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε ηλεκτρονικά στο a.o.filiatron@gmail.com. 

Συμμετοχές στους αγώνες μπορείτε να δηλώσετε με τους εξής τρόπους:

 

 

  • – Τηλεφωνικά στο 6989783350 (Δώρα Φιφλή)

 

Το συμβολικό κόστος συμμετοχής είναι 5 € και η πληρωμή θα γίνει με την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής.

Αναλυτικά την προκήρυξη του 6ου Ημιμαραθωνίου Ευρώτα και των παράλληλων αγώνων του, μπορείτε να δείτε στο kallisthenis.org.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button