Πολιτική

Εκλογές: Αυτός είναι ο πρώτος των πρώτων σε ψήφους στη χώρα

Η σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) στις χθεσινές εκλογές και η επικράτηση της με 20,1% από τον ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε έκπληξη για όλους.

Η κεντροδεξιά επικράτησε σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες, πλην της Ροδόπης, βάφοντας κυριολεκτικά τον εκλογικό χάρτη της πατρίδας καταγάλανο.

Όπως είναι αναμενόμενο, πρώτος σε σταυρούς σε όλη τη χώρα, και μάλιστα πρώτος με διαφορά από τον δεύτερο, προέρχεται υποψήφιος από τη ΝΔ.

Και δεν είναι άλλος από τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Δένδιας υπήρξε υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας και κατάφερε να πάρει (στο 93.4% της ενσωμάτωσης των σταυρών) 93.912 ψήφους.

Ο δεύτερος με τις περισσότερες ψήφους στη ΝΔ αλλά και σε όλη τη χώρα είναι ο Κωστής Χατζηδάκης. Ο υπουργός Εργασίας ήταν υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας και έλαβε 71.634 σταυρούς.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. 350 ευρώ στους υποψήφιους στις πανελλήνιες εξετάσεις απο το πασοκικο μορφωμα της ΝΔ. Είναι τα αντιστοιχα “κρεμμύδια” που μοιράζει ο κος Ρ. Τ. Ερντογαν στην Μογγολοτουρκια.

    Δηλαδή υπάρχει ένας οικονομολόγος στην ΝΔ ΠΑΣΟΚ ποτάμι ο οποίος μπορεί να υποστηρίξει αυτό το μέτρο με επιχειρήματα; Ένας, όχι δύο.

    Εάν αυτό δεν αποτελεί δωροδοκία δεν ξέρω τι αποτελεί.

    Τρίτος Κόσμος με όλη την σημασία του όρου.

    Αντε και καλό διορισμό στο δημόσιο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button