Πολιτική

Εκλογές 2023: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το νέο debate πολιτικών αρχηγών

Το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε έναν αναλυτικό οδηγό στον οποίο επισημαίνονται όλες οι διαφορές από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές του Ιουνίου είναι μια εξ ολοκλήρου νέα διαδικασία γι’ αυτό και δεν ισχύουν οι όροι «επαναληπτικές εκλογές» ή «δεύτερες κάλπες».

Εκλογές 2023: Στις 13:00 συνεδριάζει για το debate η διακομματική

Σε αυτό το πλαίσιο δρομολογείται και η πραγματοποίηση ενός νέου debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

Σε χθεσινή του ανακοίνωση, το ΥΠΕΣ ανέφερε ότι «την  Τρίτη 6 Ιουνίου και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Βουλευτικών Εκλογών, υπό την προεδρία της υπηρεσιακής Υπουργού Εσωτερικών, καθηγήτριας κ. Καλλιόπης Σπανού».

«Βασικό θέμα συζήτησης της Επιτροπής θα είναι η διεξαγωγή τηλεοπτικής αναμέτρησης (debate) μεταξύ των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων, εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Υπουργείου Εσωτερικών που εδρεύει επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 15» καταλήγει το ανακοινωθέν

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button